Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Halede ind på føringen i EM trods middel finale

Go Kart 
24/06/15 

Christian Lundgaard deltog i weekenden ved 2. afdeling af EM for KF Junior på PFI banen ved Grantham i England.
 

Op til fredagens tidtagning, var der problemer med at finde de sidste tiendedele, men da det endeligt gjaldt, viste han sin styrke og kørte hurtigste tid i hans gruppe med 0.10 sek. I det samlede han var uheldig at være i den gruppe der skulle køre sidst, hvor banen var langsomst, dermed blev det en samlet 16. plads som betød starter fra 4 række i hans 4 heats.

Ved lørdagens kval heats viste han igen suveræn kørsel, og med bl.a. 2 sejre kunne han overnatte på en samlet 5. plads og skrive 6 point mere på EM kontoen.

Søndagens prefinale blev en kamp om overlevelse, der manglede speed, og Christian måtte se sig selv slutte på en 10. plads, dermed skulle han starte på yderbanen i 5. række ved den vigtige finale, her var der stadigt ikke fundet den fornødne speed, og da målflaget blev givet, måtte Christian nøjes med en 11. plads og hentede kun 5 af 25 mulige point.

Trods en beskeden pointhøst i finalen, hentede Christian alligevel på den førende i kampen om Europamesterskabet, og er nu på en delt 3. plads kun 8 point fra den førende.

3. og sidste afdeling køres 25-26 Juli i Kristianstad, der kommer helt sikkert igen i år mange danskere, som hepper på Christian.

Resultater og stilling kan ses på www.cikfia.com

Lundgaard


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS