Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Det gik efter planen, men

DM Rally 
23/06/15 

Så alligevel ikke, for på femte hastighedsprøve/Stenstrup til DM2/Ecoteck Rally Himmerland skete der det eneste som IKKE måtte ske, der punkterede Thorben Nielsen/Kåre Nielsen i deres Renault Twingo/Micro Rally Cup bil, og punkteringen udviklede sig katastrofalt, 6 km på et fladt hjul, og derefter 2 km på rå fælg, ved mål på prøven havde det kostet ’big time’ på tiden, men værst af alt..
 


(Foto: Alex Rasmussen (rallyfoto.dk))

Thorben havde satset, og kørte uden reservehjul, dumt ville nogle sige, en chance at tage, Thorben tog den, og satsede, og tabte, ude af løbet, nul point på kontoen, men mange erfaringer rigere, men træls.


(Foto: Alex Rasmussen (rallyfoto.dk))

Thorben startede løbet med en helt ny opsætning af Twingo’en, og det virkede, på løbets første og hurtigste og længste prøve, der kunne Thorben mærke, at bilen nu kørte meget bedre end tidligere, og stopuret viste det samme, føring i Micro Rally Cup klassen, lige indtil prøve 5, så sluttede det helt, alt for tidligt, og mere end træls..


(Foto: Alex Rasmussen (rallyfoto.dk))

’Jeg tog en chance uden det reservehjul, jeg ved det, men sådan er livet jo. På den første prøve gik det godt, trods det at jeg stadig mangler modet/erfaringen i 4’ere og 5’ere sving, der tror jeg ikke helt på det endnu, og det er der, at man kan hente tid. På Nysum og på Stenstrup prøven gik det helt fantastisk, men jeg skar helt ind til en kantmarkeing på prøve 5, det lukkede luften ud af hjulet, og ja, luften ud vores chance for en klassesejr, surt’, slutter en dog fattet Thorben Nielsen.


(Foto: Alex Rasmussen (rallyfoto.dk))

Allan POST


Læs mere om:
  • Hobro
  • 20/06/15 - Hobro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: