Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DM2 på ’halv power’

DM Rally 
23/06/15 

Og hvordan så lige det, jo Jacob Jensen/Broby og Claus Kammersgaard/Grindsted fra Team RacerShoppen nåede kun lige akkurat at blive klar til DM2/Ecoteck Rally Himmerland, teamet havde arbejdet lige til løbets dead line for at blive klar, så bilen stod klar til kamp, i dansk rallysports hårdeste klasse (2wd op til 1600 ccm), men det havde tæret på kræfterne, især de mentale, teamets energi kørte i nødprogram mode.
 

Udover opretning og klargøring af teamets Peugeot 208 R2, så kæmpede holdet bag Jacob også med levering af dele til aftalte tid, de aftalte reservedele fra frankmændene kom ikke som aftalt – igen, og så måtte der sendes en mand til Sverige, 600 km op til Matthias Adielson, han kunne heldigvis hjælpe, og tak for dette.

Løbet startede ud med kongeprøven, Lindum Skov på knap 29 km, så var man jo også i gang, men klasse ’kammeraterne’ Simon Larsen i Citroen C2R2 Max og Kim Madsen i Peugeot 208 R2 havde fået en bedre nattesøvn, for de satte tiderne, tider Jacob normalt godt kan matche.

Denne dag manglede Jacob og Claus lige den sidste fart, derudover drillede vejret, fantastisk flot vejr, men teamets dæk situation på dagen fik også en ekstra udfordring, ligesom da teamet i pausen ville skifte bremseklodser, de medbragte klodser var pakket forkert og altså ikke de rigtige klodser, så heldigt og dejligt at Jesper Bisted (Bisted Motorsort) kunne hjælpe i denne trælse situation, tak for dette.

Til midtvejspausen kunne teamet godt se at det var en umulig opgave at hente både Simon og Kim, så taktikken var at konsolidere den tredjeplads , og dermed komme hjem med de point som den gav, så der blev kørt safe but fast, så Jacob tog ingen ’skru hjelmen af hovedet’ chancer, en hel bil med hjem og værdifulde point til mesterskabet.

Jacob var inden løbet allerede på low batteri, og i denne klasse skal ’batterierne’ være totalt opladet, klassen er benhård målt på konkurrence sekunder, dette er bare så fedt, at der ikke er plads til en off day, men det blev dog til en 3. plads i klassen, kørt bagud på røv og albuer af de to foran, men Team RacerShoppen vender tilbage, med opladede energi hele teamet rundt.

Team RacerShoppen
Allan POST


Læs mere om:
  • Hobro
  • 20/06/15 - Hobro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: