Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Simon Larsen vinder i Hobro

DM Rally 
22/06/15 

Simon Larsen og Henrik Skott tager klassesejr i 2. afdeling af DM Rally
Simon Larsen fra Nykøbing Falster og Henrik Skott fra Maribo, fik hvad de kom efter ved 2. afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, Ecoteck Rally Himmerland i og omkring Hobro. Løbet var på 10 hastighedsprøver, på i alt 120 Km, bla.a. Nysum-banen, kendt fra Zulu Djævleræs.
 

”Konkurrencen er tæt og hård i vores klasse, og det var de små marginaler der bestemte førstepladsen. Vi skiftedes til at føre men med klassesejre på de 2 sidste hastighedsprøver fik vi sat punktum og tog sejren med hjem til Falster. ” Udtaler Simon Larsen”


Simon Larsen og Henrik Skott var flyvende og sikrer sig en klassesejr i Hobro.

Simon Larsen og Henrik Skott deltager i klasse 4 som er for 2 hjulstrukne biler op til 1600 ccm og uden turbo. I deres Citroën C2 R2 MAX kørte de sig op som nummer 5 generelt foran mange større og hurtigere biler.

”Det var nogle gode og hurtige prøver vi kørte. Vi var flere gange oppe på max omdrejninger i 5 gear, så vi kunne ikke køre hurtigere. Alt fungerede perfekt for os – dog lige med undtagelse af tidskontrollen ved sidste prøve hvor vi stempler ind 1 minut for tidligt. Om det var på grund af vores glæde over at føre i klassen vides ikke, men vi fik 10 sekunder i straf. Heldigvis havde vi ” råd ” til det, men vores forspring faldt fra 13 sekunder til 3 sek. ved mål. ” Udtaler Henrik Skott ”.


Læs mere om:
  • Simon Larsen
  • Hobro
  • 20/06/15 - Hobro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: