Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh: ”Vi bliver klar!”

DM Rally 
20/06/15 

Ib Kragh og Mie Petersens navne har længe stået på deltagerlisten til årets anden afdeling af Danmarksemsterskabet i rally, som lørdag køres på vejene i og omkring Hobro, men deres deltagelse har hængt i en tynd tråd lige til det sidste.
 

”Men vi bliver klar,” siger Ib Kragh fredag formiddag. ”Jeg har hele ugen ventet på nogle få, men vitale reservedele til gearkassen på min nye Citroën, og de dukkede først op torsdag. Vi fik endelig bilen klar i aftes klokken elleve, og nu står resten af fredagen på notekørsel og andre forberedelser til løbet.”

Det er foreløbig blevet til tre starter for Ib Kragh og Mie Petersen i den nye Citroën DS3 R5, hvor en del af løbene har udformet sig som regulære test og udvikling af den nye rallybil.


Torsdag aften stod det klart, at Ib Kragh og Mie Petersen kunn deltage i DM"
(Foto: Flemming Jensen)

”Jeg håber på, at vi denne gang kan få vores første sejr med den nye bil. Jeg vil gerne vise mit team, at vores indsats kan bære frugt,” siger Ib Kragh, der ikke afviser, at han vil bruge det kommende DM-løb til at eksperimentere med bilen. ”Hvis vi er med fremme og kan kæmpe med om sejren, så vil jeg måske ikke ændre så meget på bilen. Kan vi ikke følge med, så vil jeg nok gøre lidt mere med hensyn til at justere på bilen.”

Den firdobbelte Danmarksmester ligger på andenpladsen i kampen om Danmarksmesterskabet i 4WD-divisionen, og han håber også på at kunne slutte i toppen ved Ecoteck Rally Himmerland.

”Mit mål er i hvert fald, at vi skal være i top 3 og gerne stå øverst. Der er en Kenneth Madsen, som kan drille os. Der er en Jan Becker fra Tyskland. Der er Christian Jensen, så der er nok, som gerne vil give gas. Esben Hegelund er også en konkurrent, men ligesom Kenneth Madsen tager han ikke point fra os, så måske vil vi ikke have så meget fokus på ham,” lyder analysen.

Ib Kragh ved dog godt, hvad det kræver for at få succes ved Ecoteck Rally Himmerland.

”Lindum Skov kan godt være stedet, hvor løbet bliver afgjort,” siger han. ”Prøven kommer tidligt i løbet, så det betyder, at man skal være klar fra morgenstunden. Jeg kender ikke min bil godt nok til, at jeg farer igennem Lindum Skov med min nye bil med 200 km/t. Vi må se, hvad det kan blive til. Det ser ud til, at det bliver nogle gode hurtige prøver. Vi har lige kørt på Fyn, og jeg håber, at det har været en fordel, at vi har været i gang der.”

IK Rally Racing
Ib Kragh


Læs mere om:
  • Hobro
  • 20/06/15 - Hobro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: