Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Frederik Nymark er hjemme igen

Danish
Supertourisme
Turbo 

19/06/15 

Efter turen på den legendariske Spa Francochamps bane i Belgien er Supertourrisme nu tilbage på dansk jord. I weekenden skal der køres på Ring Djursland, som vel godt kan kaldes en mini udgave af Spa banen.
 

Nymark Racing fik lært en del omkring bilen da de var på besøg i Belgien. Den viden håber man selvfølgelig at kunne bruge i weekenden. Frederik selv glæder sig som altid til at køre på Ring Djursland.


(Foto: Hadsten Foto / Morgan vedholm)

Det er i Supertourisme klassen muligt at have gæster med i bilen og Frederik glæder sig til at vise sine sponsorer rundt på banen.

”Jeg glæder mig til at kunne give sponsorerne en tur i bilen, så de kan få en fornemmelse af hvad der foregår i bilen” fortæller Frederik Nymark.

Nymark Racing og Frederik er igen godt forberedte til weekenden og glæder sig til en dejlig racerweekend med sponsorer og konkurrenter.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 21/06/15 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •