Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Blancpain GT Endurance Series

Insight Racing tror på god generalprøve

Blancpain GT
Endurance Series 

19/06/15 

Insight Racing Denmark tror på en god generalprøve i BlancPain Endurance Series på Paul Ricard. Tredje afdeling af langdistanceserien tjener som opvarmning til 24-timersløbet på Spa-Francorchamps i juli.
 

Danske Insight Racing ser frem mod det, der må betegnes som en generalprøve til sæsonens højdepunkt i BlancPain Endurance Series - sekstimersløbet på franske Paul Ricard. 1000-kilometersløbet køres lørdag fra klokken 17.00 på den sydfranske bane, og igen er BES-serien stærkt besat med i alt 63 biler til start.

Paul Ricard-banen er også stedet, hvor BES-serien kørte sin såkaldte BOP-test (Balance of Performance) tidligere på året. Dermed er det velkendt grund for kørerne, og også et sted, hvor danske Insight Racing føler sig godt hjemme.

Martin Jensen, teammanager og kører:
“BOP er igen reguleret lidt, denne gang i vores favør. Efter vi fik et ordentligt gok til Silverstone senest, har vi fået lov at justere ridehøjden næsten ned til niveauet, hvor vi var til første løb på Monza. Vi får lidt ekstra vægt, men det betyder mindre.


Insight Racing tror på god generalprøve.
(Foto: Xynamic Automotive Photography)

Vi ser frem til løbet, da et sekstimersløb mod de vanlige tre giver os masser af tid i bilen. Jeg glæder mig til at køre mere end bare mine sædvanlige 50 minutter.

Løbet er en kærkommen lejlighed til at forberede os, og da vi slutter i mørke, får vi også testet vores endurance-setup med lygterne testet igennem.

Banen ligger rigtig godt til mig, og Dennis viste også god fart i testen i foråret der, så vi holder fast i vores mål om at slutte i top 5 i klassen.”

Dennis Andersen, kører:
"Jeg kommer til weekendens løb med forsigtig optimisme - vi havde god fart her i testen tidligere på året, og vores Balance of Performance ligger tættere på, hvor vi har fundet en god balance med bilen.

Og så bliver det godt med nogle ekstra kilometer i bilen!"

Test samt træningsessioner køres fredag, mens kvalifikation og løb køres søndag. Racestart er 17.00.

Som altid kan du se løbet live på nettet på seriens hjemmeside - klik her.

Insight Racing Denmark


Læs mere om:
  • Dennis Andersen
  • Martin Jensen
  • Insight Racing
  • Paul Ricard
  • 20/06/15 - Paul Ricard - Blancpain GT Endurance Series
  •      ASETEK SIMSPORTS