Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Fuldt hus i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen

Legends Car 
18/06/15 

Det største felt til dato deltager i årets tredje mesterskabsafdeling på Ring Djursland
OK Mobil 1 Legend Car Cuppen fortsætter med at sætte nye rekorder. Ved den forrige mesterskabsafdeling i forbindelse med Classic Race Aarhus nåede man op på 39 deltagere, og når årets tredje afdeling søndag køres på Ring Djursland, topper man den rekord. Hele 40 kørere er tilmeldt Midsommerløbet, og det er ikke bare rekord. Det er også det maksimale antal biler, som må komme til start i et løb på den kuperede racerbane!
 

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen er i denne sæson jævnbyrdig som aldrig før.

Kenneth Jensen, Langå, Kevin Verner Jensen, Silkeborg, og Nicholai Sørensen, Sindal, er de tre kørere, som har delt årets seks løbssejre mellem sig, og selv om sidstnævnte kører gjorde rent bord med at hattrick på gadebanen i Aarhus, er det ingen af de tre, som har lagt sig i spidsen af mesterskabet.


Nils Kvorning har lagt sig i spidsen for årets OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.
(Foto: Morten Alstrup)

Det har Nils Kvorning, Viborg, til gengæld. Han var med i de første sæsoner af OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, men har siden holdt en pause fra sporten. Men i år har han gjort comeback, og det virker ikke, som om han har glemt at styre en af de små amerikanske femottendedels biler rundt på banen. Ej heller at han er blevet overvældet over den langt større konkurrence, som i dag hersker i klassen i forhold til dengang, hvor han var med første gang. To andenpladser blev det til ved mesterskabspremieren på Ring Djursland i forrige måned, ligesom han også to gange var på podiet ved Classic Race Aarhus. Sammen med andre solide resultater har det bragt ham frem på førstepladsen i tabellen, men hans føring er marginal. Nicholai Sørensen og Kenneth Jensen på anden- og tredjepladsen følger lige efter med henholdsvis tre og ni points afstand.


Der bliver trængsel på Ring Djursland, når 40 deltagere i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen skal igennem første sving.
(Foto: Morten Alstrup)

Med 40 kørere i feltet er det dog ikke givet, at det bliver Kenneth Jensen, Niels Kvorning, Nicholai Sørensen eller Kevin Verner Jensen, som efter Midsommerløbet på Ring Djursland vil kunne gå på sommerferie på førstepladsen i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Søren Zylauv, Holsted, og Christian Høgh, Aarhus, er to andre kørere, som har været på podiet i de hidtil kørte mesterskabsafdelinger, og da begge er med i top 5, har de et godt afsæt til at kunne avancere yderligere i tabellen.

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen kører alle sin tre løb søndag på Ring Djursland.

Driftsforeningen Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 21/06/15 - Ring Djursland - Legends Car
  •