Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Peugeot-duo glæder sig til udfordringer i Himmerland

DM Rally 
18/06/15 

Der bliver masser af udfordringer, når Peugeot Total Dealer Team DK lørdag stiller til start i lørdagens Ecoteck Rally Himmerland, som får Nysum-banen nord for Hobro som omdrejningspunkt.
 

Det bliver rallyprøver med sving og hop, asfalt og grus, som dels Christian Jensen og Freddy Pedersen, dels Kim Madsen og Anja Posorski skal besejre i kampen om point til Danmarksmesterskabet i deres respektive divisioner.

”Det bliver dejligt at komme ud og dyste med vores modstandere på de godt 130 kilometer hastighedsprøver. Det er godt for konkurrencen, at vi er et godt stykke over 100 kilometer hastighedsprøver til et DM-løb, for ved de lidt kortere arrangementer er der ikke så store muligheder for at forbedre sig, hvis man får lavet en lille fejl,” siger Christian Jensen, mens Kim Madsen supplerer: ”Jeg glæder mig til en hel dag med rally fra morgen til aften, hvor vi kan give den gas.”

For Christian Jensen fra Ans og Freddy Pedersen fra Bjerringbro er det et glædeligt gensyn, som venter dem ved Ecoteck Rally Himmerland.


Christian Jensen og Freddy Pedersen jagter årets anden portion maksimumpoint til 4WD-divisionen.

”Sidste år vandt vi vores første sejr i vores nye Peugeot 208 T16, men i år vil vi blive udfordret,” siger Christian Jensen. ”Ib Kragh vil gerne slå os i en fuld konkurrencedygtig Citroen DS3 R5. Esben Hegelund stiller op i en WRC-bil, og Kenneth Madsen har vist gode takter i de seneste løb. Vi skal være glade, hvis vi får maksimumpoint til 4WD-divisionen, så vi kan forsvare vores DM-føring.”

”Vi vil give den gas, men det gælder også om at komme i mål. Vi vil i hvert fald bruge indersiden af hovedet, for der er flere, som eksempelvis har haft afkørsler på Lindum Skov-prøven og det vil vi bestemt ikke. Lindum Skov-prøven er vigtig, men der er masser af motorløb, og selv om prøven på Nysum-banen måske ikke har mange kilometer, så kan den være afgørende. Rammer man den rigtig, så kan det være afgørende for resultatet af løbet.”

Mens Christian Jensen og Freddy Pedersen er i front for 4WD-divisionen, ligger Kim Madsen fra Slagelse og Anja Posorski fra Rødding på andenpladsen i 2WD-divisionen op til 1600 cm3.


Kim Madsen og Anja Posorski går efter årets første divisionssejr ved Ecoteck Rally Himmerland.

”Vi vil have vores første divisionssejr i år. Vi har nogle meget hurtige konkurrenter, som helt sikkert vil det samme, men vi er sikre på. at det er nu, det vil lykkes for os,” siger Kim Madsen.

”Jeg glæder mig til at komme ud at køre på nogle gode hastighedsprøver. Jeg ved, at vi skal køre Lindum Skov igen som prøve, og at vi skal køre på Nysum-banen. Nysum-banen er lavet lidt om i forhold til sidste år, så det bliver spændende, men det tegner til at være prøver, som vi har kørt sidste år, og det er godt. Det er nemlig nogle sjove prøver med udfordringer, som er i Hobro, og det er noget, vi godt kan lide.”

Peugeot Total Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Anja Posorski
  • Christian Jensen
  • Freddy Pedersen
  • Kim Madsen
  • Peugeot Sport Dealer Team
  • Hobro
  • 20/06/15 - Hobro - DM Rally
  •