Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Hobro eller Holland ? – Historisk Rally Team Mejer deltager begge steder

DM Rally 
17/06/15 

I den kommende weekend er Historisk Rally Team Mejer aktiv på flere fronter.
Kurt Mejer, Horsens og Vagn Åge Hansen, Vejle deltager i det store internationale Autosoft Vechtdalrally 2015 i Holland, mens Heino Mejer, Horsens med Bo Mølgaard Jensen, Barrit i co-driversædte deltager i Eco Teck Rally Himmerland i Hobro.
 

Kurt Mejer forsvarer sin 1. plads i WERC.
Efter topplaceringer i de første 3 afdelinger af West Euro Rally Cup (WERC), ligger Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen på en samlet 1. plads i WERC, og dermed også på en samlet 1. plads i den historiske klasse.
Kurt Mejer har gode erfaringer med fra Autosoft Vechtdalrally, hvor han sidste år, sammen med Bent Aagesen, besatte 1. pladsen i den historiske klasse, samt kørte sig til en generel 17. plads.


Kurt Mejer i sidste års Autosoft Vechtdal Rally.
(Foto: Historisk Rally Team Mejer)

Når vi gennemfører, ligger vi i toppen
har Kurt Mejer engang udtalt. Disse ord har Kurt Mejer i år bekræftet, og han vil, sammen med Vagn Åge Hansen, sørge for at det også lykkes denne gang. Der skal flere point på kontoen, for at forsvare den samlede 1. plads i WERC.
Autosoft Vechtdalrally, med udgangspunkt fra Hardenberg i det nordøstlige Holland, er et forholdsvist kort rally med 96 kilometer hastighedsprøver. Det betyder at der skal gives fuld gas fra første meter, for at kunne være med i toppen.

Heino Mejer starter også ud med en 1. plads i bagagen
Når 2. afdeling af det danske mesterskab starter ud i Hobro på lørdag den 20. juni, stiller Heino Mejer og Bo Mølgaard Jensen op med en 1. plads i bagagen i den historiske klasse. Den kørte de sig til Anderup El Rally, som blev kørt i området omkring Hårby på Sydfyn for 14 dage siden.
Med en generel 8. plads i ovennævnte rally, er der absolut noget at forsvare for mandskabet i den voldsomme og højtflyvende Volvo 242.


Heino Mejer og Bo Mølgaard Jensen var flyvende på Fyn den 13. juni.
(Foto: Bent Frederiksen)

Kendte hastighedsprøver
Eco Teck Rally Himmerland køres på gammelkendte hastighedsprøver, som Heino Mejer dog ikke har kørt mange gange. Sammenlagt køres der 126 km hastighedsprøver.
Der er rallycentrum på Nysom-banen, som ligger lidt nord for Hobro. Her køres rallyshow fredag aften, og lørdag er der start fra rallycentrum først på formiddagen.

Udfordrende hastighedsprøver for begge mandskaber
Både i Autosoft Vechtdalrally i Holland og Eco Teck Rally Himmerland køres der på meget udfordrende hastighedsprøver i kuperet terræn med mange smalle og krogede veje.
Begge løb stiller store krav til samarbejdet mellem kører og co-driver.

Satser atter på topplaceringer
Både Kurt Mejer og Heino Mejer satser på topplaceringer i de to løb, og har begge et fælles mål:
Der skal point på kontoen, så deres topplaceringer kan forsvares.

Historisk Rally Team Mejer
Viggo Johansen


Læs mere om:
  • Heino Mejer
  • Kurt Mejer
  • Hobro
  • 20/06/15 - Hobro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: