Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Kan rivalerne slå Michael Outzen på Ring Djursland?

Danish
Supertourisme
Turbo 

17/06/15 

Danish Supertourisme Turbo vender tilbage til den svære bane den 20.-21. juni
Når Ring Djursland i den kommende weekend afvikler sit Midsommerløb, får publikum mulighed for et gensyn med kørerne fra Danish Supertourisme Turbo, som i sidste måned var med ved banens sæsonpremiere.
 

Siden da har deltagerne været en tur på den belgiske Formel 1-bane, Spa-Francorchamps, så de kender nu deres nye biler endnu bedre og er klar til kamp.

Det gælder specielt Michael Outzen, Odense, for han har noget at revanchere.


Ved forrige løb på Ring Djursland var Michael Outzen uheldig. Siden er han røget til tops i tabellen i Danish Supertourisme Turbo.
(Foto: Morten Alstrup)

Ved Danish Supertourisme Turbos første optræden på Ring Djursland var fynboen i den grad uheldig. Han blev rodet ind i et sammenstød, hvor hans bil fra JM Racing desværre blev så skadet, at han ikke kunne fortsætte løbet. Men siden er han kommet stærkt igen. Ved seneste mesterskabsrunde på Spa-Francorchamps var han nemlig suveræn, og med sejre i alle tre løb har han nu overtaget føringen i mesterskabet foran Johan Jokinen, København.

Michael Outzen er dog klar over, at han ikke bare sådan kan hvile på laurbærrene, hvis han ønsker at blive på førstepladsen i Danish Supertourisme Turbo. Kørere af såvel den nye som den gamle generation er med i feltet, og de presser på.

Den tidligere DTM-vinder Kurt Thiim, Luxembourg, og eks-Europamesteren i rally, Henrik Lundgaard, Hedensted, har begge erfaringen til ikke kun at køre lige op med, men også slå Michael Outzen, mens Mikkel Mac, Helsingør, og Ole Petersen, Bredebro, allerede har vist deres talent og evner ved at vinde løb i år. Men de er ikke de eneste unge navne, som vil gøre den mesterskabsførende rangen stridig. Frederik Mortensen, Fredensborg, og Frederik Nymark, Hadsten, er også ved at få deres nye racerbiler ind under huden.

Mens Danish Supertourisme Turbo kører sin træning og tidtagning lørdag, afvikler klassen sin super pole sammen med sine tre heats søndag. Det øvrige program ved Ring Djurslands Midsommerløb kommer til at bestå af Formel Ford, OK Mobil 1 Legend Car Cup, Zenergy Super Challenge, Yokohama 1600 Challenge og Yokohama Super Cup.

Fonden Ring Djurslands Motorsport

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 21/06/15 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •