Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Mikkel Mac på podiet i weekendens Supertourisme afdeling på Spa Francorchamps

Danish
Supertourisme
Turbo 

12/06/15 

Mikkel Mac blev nr. 2 i lørdagens tidtagning, og i første heat avancerede Mikkel fra en start som 7, op på en 3. plads.
Søndag skulle andet og tredje heat afvikles.
 

I 2. heat starter Mikkel Mac som 6er og slutter som nr 2. Sidste heat går løs om eftermiddagen, og Mikkel Mac hænger godt på, fra udgangspunktet fra 2. startposition, men desværre måtte Mikkel udgå allerede på anden omgang pga. defekt på bilen.

"Race er bare race, med alt hvad der hører med. Tusind tak til Danish Supertourisme Turbo for at få serien til Spa banen i Belgien. Så fantastisk en oplevelse og bane."

Det blev derfor en weekend som startede godt ud for Mikkel Mac med podieplaceringer, men desværre kostede det værdifulde point i mesterskabsstillingen, at udgå med defekt i sidste heat søndag.

Mikkel Mac kan nu se frem mod næste weekend, hvor han vil være at finde i pitten på Le Mans i Frankrig, sammen med Ferrari's fabriks team, AF Corse. Mikkel Mac og resten af Formula Racing håber dog stadig på et afbud i sidste øjeblik, så de kan indløse deres billet som anden reserve, og dermed komme til selv at køre Le Mans 2015!

Mikkel Mac


Læs mere om:
  • Spa-Francorchamps
  • 07/06/15 - Spa-Francorchamps - Danish Supertourisme Turbo
  •