Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Tre tredjepladser til Kasper H. Jensen

DTC 
10/06/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKasper H. Jensen har muligvis fået et nyt lykketal efter tredje afdeling af DTC blev kørt på Padborg Park i weekenden. I hvert fald sikrede den unge Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu kører sig tre tredjepladser i de tre heat og dermed en massiv pointhøst. Han holder fast i femtepladsen i den samlede stilling
 


Kasper H. Jensen
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Der blev gået til stålet i weekenden hos alle kørere i en af de mest intense afdelinger i længe i DTC. Straks efter heat 1 var slut, var kampgejsten endnu mere tændt og forude lå to spændende løb med endnu tættere kampe på asfalten. Kasper H. Jensen, Hinnerup, havde sikret sig en god kvalifikation og startede som nummer fire i første heat. Et god udgangspunkt og med fornuftig og aggressiv kørsel sikrede han sig tredjepladsen. Og den fornuftige og gennemtænkte kørsel gav også gevinst i de næste to løb.


Kasper H. Jensens weekend stod i tallet 3’s navn. Det var 3. DTC-afdeling, han fik 3 tredjepladser i de 3 heat og ligger nu nr. 3 i mesterskabet.
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Der var smæk på skillingen. Det hele flaskede sig til min fordel og det var selvfølgelig også heldigt at kunne lukrere lidt på andres uheld,” siger Kasper H. Jensen, der i alle heat formåede at holde sig uden om de mange uheld og tætte kampe på banen.

”Jeg har altid været lidt afventende og analyserer i stedet situationen. Jeg passer på grejet og afventer i stedet for at kaste mig ind i noget der er helt uovervejet, som måske kan ende uheldigt. Men jeg kan også godt skrue bissen på, når det er nødvendigt,” siger Kasper H. Jensen, der for alvor har bidt sig fast i feltet som det unge talent, blandt de mere erfarne kørere, med sin femteplads i den samlede stilling.


Kasper H. Jensen
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Det handler om at samle så mange point samme som muligt og det fik jeg gjort i denne weekend. Og uden skader på bilen. Det er helt perfekt,” siger han.

Godt at være tilbage
Lars Mogensen, Silkeborg, skulle i bilen igen for første gang efter sit alvorlige uheld i Aarhus. Han var tilbage i en nybygget bil og fandt hurtigt god fart i bilen og sikrede sig solide omgangstider, men blev dog fanget bag konkurrenterne og kunne ikke avancere op i gennem feltet. For Lars Mogensen var det dog positivt at være tilbage.


Lars Mogensen.
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Jeg skylder en stor tak til mine sponsorer og mekanikerne for at have gjort det muligt at få bilen bygget op, så den blev klar til tredje afdeling. Jeg må indrømme, at jeg var meget nervøs, da jeg skulle ud første gang. Ulykken sad stadig i mig, men efter et par omgange begyndte jeg at finde mig til rette og køre hurtigere omgangstider,” siger Lars Mogensen.

Ufrivillig fyraften
For Henrik Ziegler blev weekenden en af dem, man helst vil glemme. Selvom han fik en god start i 1. heat, så mistede bilen alt motorkraft på tredjesidste omgange og han måtte udgå. Bilen blev ikke klar til afdelingens to sidste heat, så allerede efter det første løb kunne Henrik Ziegler holde ufrivillig fyraften.


Henrik Ziegler
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

"Jeg er meget ærgerlig over det, for jeg havde rigtig god fart i bilen. Og så sker det her. Det er bare rigtig ærgerligt," siger Henrik Ziegler.

Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu


Læs mere om:
  • Henrik Ziegler
  • Kasper H. Jensen
  • Lars Mogensen
  • AD-Racing
  • Padborg Park
  • 07/06/15 - Padborg Park - DTC
  •