Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Mini Rally

Ny sejr til Kenneth Madsen/Henrik Dernoff

Mini Rally 
10/06/15 

Kenneth Madsen/Henrik Dernoff (Ruds Vedby/Ringsted) har fået en fantastisk start på årets rallysæson. Efter at de vandt DM-premieren i rally i slutningen af april fortsatte de linjen ved weekendens Anderup El Rally. Men denne gang var der tale om en meget marginal sejr. Kun en tiendedel var forspringet til tyskeren Jan Becker…
 

”Det var meget tæt, men det var også rigtig sjovt,” siger Kenneth Madsen, som først på servicepladsen ved mål fandt ud af, at han atter havde vundet. ”På de sidste par hastighedsprøver var der ikke nogen officielle tider. Vi vidste dog, at vi tog ham på næstsidste prøve, og så besluttede vi os for at køre vores chance på den sidste hastighedsprøve. Da vi kom i mål og hørte hans tid, var vi klar over, at vi enten ville slutte lige eller ende med at vinde med en tiendedel. Det blev heldigvis det sidste.”


Ny sejr til Kenneth Madsen/Henrik Dernoff.

Anderup El Rally blev kørt på Sydfyn, nærmere bestemt i et område nord for Fåborg, hvor man traditionelt finder nogle af Danmarks bedste hastighedsprøver til rallybrug.

”Det var nogle rigtig fede prøver, og sådan en prøve som Gerup Skov var simpelthen fantastisk,” fortæller Kenneth Madsen.

”Jeg vidste på forhånd godt, at det nok var Jan Becker, der ville være vores hårdeste konkurrent, og selv om der også var en smule grus på en af prøverne, så var vi fortrøstningsfulde, for det var der også i det forrige løb, men det var utroligt, at han ikke tog flere sekunder fra os på grusprøven.”

Et mindre teknisk problem satte dog Kenneth Madsen/Henrik Dernoff ti sekunder tilbage på den tredje af løbets seks hastighedsprøver.

”Jeg regnede ikke med, at vi havde nogen chance, men da vi kørte Gerup Skov-prøven anden gang, kunne jeg se, at Jan Becker ikke forbedrede sig, så vi skruede bissen på og prøvede at slå ham. Det lykkedes, og det var sjovt.”

Suzuki Motorsport
Teamchef Anders Lysen


Læs mere om:
  • Henrik Dernoff
  • Kenneth Madsen
  •  
     

    Mini Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: