Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Frustrende weekend for Nicki Thiim på Red Bull Ring

ADAC GT
Masters 

08/06/15 

Nicki Thiim fik en tilfredsstillende start på sæsonen i ADAC GT Masters serien, men denne afdeling på Red Bull Ring i Østrig, var en frustrerende en af slagsen. Ja nærmest en katastrofe når man kender Nicki Thiim.
Med en placering som nummer 12 i lørdagens løb og nummer 13 i søndagens løb, kom Nicki Thiim og Jordan Lee Pepper fra den østrigske bane uden point.
 

Allerede under kvalifikationen fredag aften, forløb tingene alt andet end forventet. I de to gange 25 minutter var Audi R8 LMS #2 chanceløs overfor konkurrenterne. En startplacering som nummer 19 til lørdagens løb og nummer 16 til søndagens løb, var hvad man kunne præstere. Udgangspunkter for succes var slet ikke opnået.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Det blev da også bekræftet i lørdagens løb. Midtvejs i løbet var man godt nok kommet helt op som nummer 9, men man tabte det vundne terræn delvist igen. Det kunne efter 39 omgange ikke blive til mere end nummer 12 i dette løb.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

I søndagens løb fik Nicki Thiim kørt sig frem til en placering som nummer 13. Da Jordan Lee Pepper kom i bilen, lykkedes det for ham at bevare denne placering til mål.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nicki Thiim var tydeligvis frustreret efter søndagens løb.
"Jeg er allermest glad for at denne weekend er overstået. Jeg var delvist klar over at det ville blive svært her på Red Bull Ring, men at vi slet ikke kunne komme længere frem og faktisk ikke havde en chance for noget som helst, det havde vi ikke set komme."


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

"Teamet lavede et kæmpe stykke arbejde. Men det fungerede bare ikke for os i denne weekend, og så er det en begrænset trøst at vore mærkekollegaer heller ikke klarede det ret godt. I det næste løb på Spa-Francorchamps håber jeg på at vi igen kan være med helt fremme. Vi vil i hvert fald være blandt de offensive."


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Men før det går løs om 14 dage i Belgien, så kan Nicki Thiim glæde sig over et for ham personligt højdepunkt i sæsonen. I den kommende weekend skal Nicki Thiim køre sammen med Christoffer Nygaard og Marco Sørensen i Young Driver AMR bilen i 24 timers løbet på Le Mans.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Red Bull Ring
  • 07/06/15 - Red Bull Ring - ADAC GT Masters
  •