Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Lamboghini sejr på Red Bull Ring

ADAC GT
Masters 

06/06/15 

David Russell og Tomas Enge sørgede for et comeback af de større for Lamborghini. I deres Gallardo R-EX fik de næsten hedeslag da de vandt deres og Lamborghinis første sejr i ADAC GT Masters siden 2011 - for øvrigt på samme bane.
Dermed afbrød man en sejrsserie på 4 sejre i træk til Corvette Callaway Competion bilen med Daniel Keilwitz og Andreas Wirth.
 

På tredjepladsen kom Luca Ludwig og Sebastian Asch i deres Mercedes SLS AMG som for tredje gang i denne sæson kom på podiet.


Med #25 Tomas Enge og David Russell - vinderne lørdag
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Lørdagens løb blev afviklet under meget varme forhold med temperaturer på over 30 grader og i den første halvdel af løbet var det Nissanen med Dominic Jöst og Florian Scholze der tog starten foran Tomas Enge. Jöst førte løbet indtil der skulle foretages obligatorisk pitstop med kørerskifte.


Lørdagens andenplads - Daniel Keilwitz og Andreas Wirth
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Her var det Lamborghini'en der foretog det hurtigste pitstop overfor 2 andre konkurrenter. Kort før slut af det en-time lange løb steg pulsen drastisk hos Nissan teamet. Florian Scholze var tvunget til at køre fra banen med elektronik problemer. Så kunne Callaway teamet overtage andenpladsen men kunne ikke helt nå frem og true Tomas Enge om førstepladsen og sejren i lørdagens løb.

Sebastian Asch og Luca Ludwig fik en god start, kørte et stort set fejlfrit løb og blev belønnet med tredjepladsen. Det var nok til at de overtog den samlede føring i ADAC GT Masters serien.


Sebastian Asch og Luca Ludwig kørte sig til tredjepladsen
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Den anden Callaway Competition bil kom ind på fjerdepladsen, kørt af Patrick Assenheimer og Diego Alessi. På femtepladsen var det Philipp Eng og Klaus Bachler der kom ind i deres Porsche. Der var faktisk lidt skadesbegrænsning i den femteplads for et uventet ekstra hjulskifte kostede tid for duoen. Det kostede dog en relativ sikker podieplacering.

Nicki Thiim og Jordan Lee Pepper endte dette løb en placering som nummer 12 efter at de var startet som nummer 19.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Red Bull Ring
  • 07/06/15 - Red Bull Ring - ADAC GT Masters
  •