Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

En god dag på Spa for Frederik Nymark

Danish
Supertourisme
Turbo 

06/06/15 

Træningen om fredagen var gået med at lære den populære bane i Belgien at kende og det lykkedes hurtigt at finde et godt setup på bilen. Her til morgen var både den unge Frederik og teamet så klar til kvalifikationen og det gik faktisk lidt bedre end forventet.
 

Efter de tyve minutters kvalifikation stod det klart at det setup teamet havde fundet til bilen virkede. Frederik havde kørt femtehurtigste tid og det var meget tilfredsstillende. Da man bytter de første otte fra kvalifikationen, betød det at Frederik skulle starte som nummer tre i lørdagens løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Da de røde lamper slukkede og starten gik, røg Frederik hurtigt afsted og efter første sving var han oppe som nummer to. På vejen op af Eau Rouge holdt Frederik på gassen og på toppen var han allerede nummer et.

Ved nedbremsningen i Les Combes fik Frederik et ”lille prik” i bagenden af bilen og var derfor nødt at til køre uden for baneområdet. Da han kommer ind på banen er han nede som nummer otte. Han kæmper sig i resten af løbet op på en flot femteplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter løbet var der stor glæde i teamet, selv om der var mistet et par pladser i løbet, Frederik havde nemlig kørt den andenhurtigste tid i løbet. Søndag køres weekendens to sidste løb og her vil Nymark Racing gå efter en top 3 placering i begge løb.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Spa-Francorchamps
  • 07/06/15 - Spa-Francorchamps - Danish Supertourisme Turbo
  •