Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ginetta Junior

Patrik Matthiesen: Op på hesten ...

Ginetta Junior 
05/06/15 

Fire uger er der gået siden Patrik Matthiesen sidst har sat bag rattet i hans Ginetta G40, 4 uger med eksamen for 9. klasses elev på Haderslev Real Skole.
I den kommende weekend vender han tilbage til England for at køre 7-8 afdeling af Ginetta Junior Serien, hvor drengen som er bosiddende midt i Haderslev Kommune for øjeblikket rangere som 2’er i blandt seriens Rookie’r.
 

Efter en skuffende weekend ved 5-6 afdeling på Thruxton Motorsports Center hvor det blev til beskedne 12 point, har den unge sønderjyde forberedt sig intenst til det kommende løb.

Patrik siger: Jeg har haft mulighed for 2 sammenhængende test dage, hvor jeg lærte denne meget tekniske bane at kende, som kræver stor tålmodighed både på speeder og bremser og det endte op med at jeg satte, en uofficiel, men markant banerekord.

Presset
HHC Motorsport som Patrik kører for havde rådet ham til at få så mange test kilometer som muligt på for skellige baner inden sæsonstart så han kunne starte up-front, hvilket indtil dato også er lykkes. Men alt kan ikke for udsiges, og ved den forgangne løbsweekend blev han skubbet rundt så han mistede 10 placeringer, så han efter en flot opkørsel i heatet skulle starte 9ér …. midt i hvepsereden. Her gik det galt, en bagfra kørende brugte mig som bremseklods og allerede i første sving måtte jeg fra den veltrimmede græsplæne se at resten af weekenden passere med store skader på bilen til følge.


Patrik Matthiesen
(Foto: Gary Hawkins)

Patrik fortsætter jeg har mere end 30 gode og trofaste økonomiske støttere, men skal bruge både mange flere, og størrere økonomiske supportere for at nå målet som Sønderjyskes næste Le Mans deltager. Kampen er hård, da jeg hele tiden er oppe mod SønderjyskE, foreninger og velgørenhed, jeg står gerne tilrådighed som en ung foredragsholder for personaleforeninger, folkeskoler, erhvervsskoler m.v., for at fortælle min historie bag rattet !

www.PatrikMatthiesen.com


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  • Oulton Park
  • 07/06/15 - Oulton Park - Ginetta Junior
  •