Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

DC Racing satte 30 max. point på kontoen

Rallycross - DM 
05/06/15 

i weekendens 3. afd. af DM i RallyCross
Nysumbanen lagde grund til 3.afd. af DM i RallyCross den 30. - 31. maj.
Første indledende blev kørt om lørdagen. Her skulle Dennis efter lodtrækning starte i heat 1. Det betød samtidigt, efter nattens massive regn, at banen var meget våd og glat. Det blev dog til en heatsejr som 3. hurtigst i klassen.
 

Søndag var den helt store dag, hvor 2., 3. og 4. indledende, samt semifinaler og finaler skulle afvikles. Efter lørdagens placering skulle Dennis starte i heat 4 i 2. indledende runde. Vejret viste sig nu fra den gode side og holdt tørt hele dagen, hvilket betød en både tør og hurtigere bane.


(Foto: Hoffmann Foto)

I 2. indledende blev til endnu en heatsejr og samtidigt hurtigste tid af alle startende. Derefter gik det slag i slag: 3. og 4. indledende gav ligeledes heatsejr og hurtigste tid af alle.

Dette udløste de første 16 DM point og direkte adgang til Semifinalen med placering i forreste række.

Semifinalen blev, efter flot og sikker kørsel, vundet og yderligere 6 DM point blev tilføjet.

Så manglede bare finalen...
Efter tæt kørsel i første sving lagde Dennis sig i spidsen og kørte en flot finalesejr i hus sammen med de sidste 8 DM point.

Det var derfor et glad og tilfreds team, der kunne se tilbage på succesfuld weekend og tage de 30 max. point med hjem i bagagen, som ligeledes betyder at Dennis nu er nr. 1 i den samlede DM stilling.

Vi glæder os og ser frem til næste løb, som er den 4. juli på Nisseringen ved Næstved.

På gensyn
DC Racing


Læs mere om:
  • Dennis D. Christensen
  • Nysum
  • 31/05/15 - Nysum - Rallycross - DM
  •