Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

En jaget mand

Special Saloon 
03/06/15 

Efter at have gjort rent bord i First Stop SSC med sejre både i sæsonpremierens tre løb på Jyllands-Ringen og sidste weekends NEZ afdeling på Rudskogen i Norge, er norske Christian Nilsen blevet en jaget mand.
Konkurrenterne vil hellere se hans hvide Corvette i bakspejlet end gennem forruden, og der er lagt op til revanche, når First Stop SSC klassen i kommende weekend, 6.-7. juni, er til start på Padborg Park.
 

Gruppen af jægere omfatter blandt andre Christian Nielsens landsmand, Rune Ydstebø, der også kører Corvette, og var nærmeste konkurrent i tidtagningen på Jyllands-Ringen, Per Frost, der også deltog på Rudskogen med sin Ferrari 458 samt de to Porsche 911 kørere, Roland Poulsen og Jørgen Hansen.


Roland Poulsen
(Foto: Ib Trebbien)

På Padborg Park tæller feltet 18 detagere fordelt på 4 divisioner. I division 2 er den regerende mester, Martin Vedel Mortensen, der blev afløst af Michel Nykjær i første afdeling, tilbage i sin Opel Corsa, og han er en mand med en mission. Han skal ganske enkelt vinde resten af sæsonens løb, hvis han skal være sikker på at generobre mesterskabet, men mon ikke trioen Bjarne Mortensen i Pegeot 407, Hans Hartmann i Honda Accord og Christian Mørup Rytter i Cevrolet Lacetti vil gøre deres for at ødelægge den plan.


Nicole Rasmussen
(Foto: Ib Trebbien)

Feltets fem Ferrarier er fordelt med to i division 4 og tre i division 3. I den sidstnævnte bliver det spændende at se om Nicole Rasmussen kan drille drengene og veksle første afdelings tre andenpladser til en eller flere sejre på den sønderjyske bane.


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 07/06/15 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her