Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

En pointgivende weekend på Nysumbanen

Rallycross - DM 
02/06/15 

Så blev det tid til 3. afdeling af DM i Rallycross. Denne gang blev det holdt over 2 dage på Nysumbanen.
Lørdag blev der kørt 1. heat og her satte Peder hurtigste tid af alle og vandt dagens eneste heat. Resten af de indledende heat, samt finalerne skulle så køres om søndagen.
 

I 2. heat kommer Peder godt fra start, men på sidste omgang kommer Jacob Schnoor og Peder i lidt tumult i et af de sidste sving, Volvoen får ikke helt bid og Peder ender bagerst i feltet.
Herefter blev Peders taktik, at det sving måtte tages i 1. gear for at få mest mulig bid.


(Foto: Hoffmann Foto)

Det 3. heat blev en rigtig tæt fight med 3 stk. baghjulstrækkere, men Peder viste han har fuldstændig styr på volvo’en og er den hurtigste, samt havde den bedste taktik. Peder vinder både 3. og 4. heat, og er hermed klar til finalen, som tegner til at blive en rigtig tæt og hurtig en af slagsen, da endnu en svensker er kommet for at køre med.


(Foto: Hoffmann Foto)

Men svenskeren kører desværre i stykker og fight’en må vente til en anden gang. Peder men vinder sikkert og fører nu DM med 72 point, 15 point ned til næste forfølger.

Nu får Peder og teamet lidt tid til at shine volvo’en inden DM 4 køres på Nisseringen på sjælland den 4-5. juli.


(Foto: Hoffmann Foto)

Peder T Rallycross team
Majken Langhoff


Læs mere om:
  • Nysum
  • 31/05/15 - Nysum - Rallycross - DM
  •