Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Team AD-Racing – Flexlease.nu klar til Padborg med alle biler

DTC 
03/06/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipAnden afdeling af DTC-mesterskabet i Mindeparken i Aarhus blev præget af et voldsomt uheld, hvor Lars Mogensen, Silkeborg, totalskadede sin racer. Men bilen er nu blevet genopbygget og Lars Mogensen og teamets to andre kørere, Kasper H. Jensen og Henrik Ziegler er klar til starte på Padborg Park lørdag morgen, når tredje afdeling afvikles.
 

”Otte mand har arbejdet i døgndrift på at få min bil klar til Padborg. Det var en total ombygning med ny ramme og masser af nye dele, men vi nåede det,” siger Lars Mogensen, der har måttet finde ekstra penge til reparationen af bilen.
”Jeg vil gerne sige stor tak til sponsorerne, der har støttet med flere penge på grund af den svære situation vi stod i. Vi har brugt 200.000 kr. på at blive klar. Det er mange penge, men det var vigtigt at få bilen ud at køre igen. Især når vi er så tidligt på sæsonen,” siger Lars Mogensen, der efter uheldet er blevet meldt klar. Nu ser han frem til at køre på Padborg Park.
”Min fordel er, at jeg kender banen som min egen bukselomme. På det felt har jeg en stor fordel, så jeg ser frem til at køre der og forhåbentlig få flere point på kontoen.”


Lars Mogensen har fået genopbygget sin DTC-racer efter det voldsomme uheld der totalskadede bilen. Teamets mekanikere har været på en stor opgave, men bilen er nu klar til tredje afdeling af mesterskabet i weekenden. Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen.

En spændende bane
Kasper H. Jensen sikrede sig vigtige point i sidste afdeling og nu ser han frem til at komme til at køre på Padborg Park, som er en bane, han har gode erfaringer med.
”Jeg glæder mig rigtig meget til den kommende weekend da vi skal på en rigtig racerbane igen. Jeg har det rigtig godt med banen da jeg har kørt rigtig meget dernede i Legend Cuppen, så jeg forventer en weekend med rigtig god speed,” siger Kasper H. Jensen og uddyber:
”Mine forventninger er som altid, at jeg skal få så mange point med hjem som overhovedet muligt og sørge for at være med fremme hele tiden. Jeg tror jeg har en god mulighed for at kunne blande mig i toppen igen.” Kasper H. Jensen er i øjeblikket nummer fem i den samlede stilling.

Nye udfordringer
Henrik Ziegler havde en tilfredsstillende weekend under sidste afdeling i Aarhus og han håber, at kunne fortsætte det gode flow. Der er dog én udfordring: Henrik Ziegler har aldrig kørt på Padborg Park før.
”Padborg er en ny udfordring for mig. Jeg har ladrig vaeret på banen tidligere, så det er helt nyt og spændende for mig,” siger Henrik Ziegler, der er fortrøstningsfuld efter de gode resultater i Aarhus.
”Jeg ved ikke hvor langt jeg kan nå op i feltet i denne weekend. Men jeg håber, at jeg kan blive ved med at højne mit niveau og så vil det være fantastisk med tørt vejr, så vi kan få noget fart over feltet,” siger han.

Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu
www.ad-racing.dk
Jakob Schultz


Læs mere om:
  • Henrik Ziegler
  • Lars Mogensen
  • Padborg Park
  • 07/06/15 - Padborg Park - DTC
  •