Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Udfordrende weekend for Nicki E. Kristensen

Yokohama
SuperCup 

02/06/15 
Yokohama

I weekenden den 29. – 31. maj deltog Nicki E. Kristensen fra Ikast i Yokohama SuperCups 2. afdeling på Rudskogen Motorcenter i Norge. Weekenden gav en del udfordringer til teamet, men ikke mere end at Nicki kom på podiet i alle 3 heat.
Det var på forhånd ventet at det ville blive en svær opgave i Norge, og det holdt helt stik. Om lørdagen viste det norske vejr sig fra en meget våd side, men det var noget der passede Nicki godt, bilen styrede og kørte rigtig godt på den våde bane.
 

I heat 1 kørte Nicki hurtigste tid af SuperCup bilerne, men måtte se sig slået af Lasse M. Sørensen med under 1 sekund over målstregen. Det betød, at Nicki startede som nummer 7 til lørdagens andet heat. Heat 2 blev kørt lørdag aften på en meget våd bane, og hvad værre var, en af de norske biler slog hul i bundkaret og spildte dermed olie på banen vej ind på langsiden. Det gav 3 omgange med safetycar, og på et tidspunkt stoppede hele feltet op på langsiden, og ventede på at arrangørerne fik gjort banen forsvarlig at køre på. Herefter var der 5 omgange tilbage, og det var 5 omgange i masser af trafik, men alligevel lykkedes det Nicki at køre sig op på en 3. plads, absolut godkendt under de svære forhold.

Søndag formiddag var der lagt en træning ind, og her opdagede teamet at Nicki’s ene baghjul var slået ud af sporing, på grund af et bøjet ophæng. Desværre kunne man ikke nå at få det repareret til sidste heat, så heat 3 blev kørt med en bil der var fantastisk til at dreje til venstre, med var fuldstændig umulig i højresving, og det gav en del udfordringer på den snoede og kuperede bane i Norge.

Nicki fik dog bilen ind over målestregen som nummer 4, men pga af en meget ærgerlig straf til Lasse M. Sørensen, fik Nicki igen en 3. plads.

Dermed holder Nicki statistikken, og har været på podiet i samtlige 6 heat der er kørt i Yokohama SuperCup i år. ”Konkurrencen er rigtig hård i år, og vi skal virkelig være skarpe hvis vi skal holde den førsteplads vi ligger på lige nu” fortæller Nicki efter løbet.


Regnvejret passede Nicki Kristensen ganske godt.
(Foto: Keld Dohm)

Samlet set blev pointhøsten for weekenden 62 point, kun overgået af Kim Lund Johansen med 64 point, og det betyder lige nu at Nicki ligger i spidsen af mesterskabet med 129 point foran Kim Lund med 121 point. Men også både Lasse M. Sørensen og Mikkel Johnsen puster i Nicki i nakken, så der skal kæmpes igennem.

Allerede den førstkommende weekend den 6. – 7. juni skal teamet i aktion igen, da der køres løb på Padborg park. Det er en bane Yokohama SuperCup ikke har kørt på i år endnu, men Nicki plejer at føle sig godt til netop Padborg, og han satser på at holde statistikken med podieplacering i samtlige heat, og med ”kun” 40 kg i succesballast frem for de 60 kg han kørte med i Norge, så er det ikke en urealistisk ambition.

Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Nicki E. Kristensen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 31/05/15 - Rudskogen Motorsenter - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: