Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Gode point og pokalhøst i Norge

Yokohama
SuperCup 

02/06/15 
Yokohama

Kim Lund og Madbull Racing kunne i den forgangne weekend notere sig for 3 podieplaceringer på den norske bane Rudskogen Motorsenter.
 

Fredag så det ret dystert ud for den silkeborgensiske kører, da en bremseslange knækkede under en af dagens sidste træninger, og lørdag var en´ lang kamp for at få bilen til at stå fast på en drivvåd bane.


(Foto: GJ)

Oveni gik hjulstøtterne på højre baghjul løs under tidtagningen, hvilket satte en naturlig stopper for forsøget på at sætte en tid. Det var derfor fra sidste startplacering at Seatén skulle kæmpe sig op.

”Vi havde bare ikke gode dæk, og samtidig var der problemer med bremsebalancen efter arbejdet med reparation af bremseslangen, så jeg kom sidelæns igennem svingene. Heldigvis mistede jeg den ikke” siger Kim Lund.

Trods den lidt brogede start lykkedes det teamet, at køre to 2. pladser og en 3. plads hjem. Det samlede pointtal udgjorde samtidig en 2. plads i det nordiske mesterskab (NEZ-mesterskab), som blev afviklet i samme weekend.

Madbull Racing fik dermed en masse gode point ind på mesterskabskontoen, hvor der nu blot er 8 point imellem førstepladsen og Kim Lund på andenpladsen.
Allerede i den kommende weekend skal teamet i arbejdstøjet igen, hvor det går løs på Padborg Park og dermed 3. afdeling af Yokohama SuperCup. Her får Madbull Racing 60 kg. succesballast i bilen, da teamet havde den højeste pointscore i weekenden i Norge.

Madbull Racing
Gitte Johansen


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 31/05/15 - Rudskogen Motorsenter - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: