Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Værdifuld test for Lars og Puma’en

Rally Sprint 
02/06/15 

Efter sidste kørte heat kunne Lars Bjerrum sætte flueben som godkendt ved flere ting, da han og resten af Bjerrum Motorsport havde leveret en godkendt præstation ved Motorsport Shop Rallysprint i Ringe, total 9 generelt og 4’er i klassen, på en dag hvor vejrkonditionerne spillede mange et puds.
 

I en svær klasse, hvor Lars og co-driver Henning Kristensen er det hold med mindst køretræning, da de andre hurtige hold er i form, målt på køretid i de sidste par sæsoner, men alligevel kørte Lars og Henning en super tid i 1. heat, fjerde hurtigst generelt og hurtigst i kassen, stor cadeau fra Lars til sine Pirelli dæk, de var helt klart grundlaget for den hurtige tid.(Foto: Allan POST)

Til andet heat var der 20 minutters vente tid ved start på prøven, vejret skiftede karakter mellem regn og sol, og da starten gik, så var Lars klar på at forbedre sin tid fra 1. heat, og på først omgang gik det godt. Så kom der lige et ’wake up call’, da kombinationen af kold asfalt, våd vej og kolde bagdæk, resulterede i en for sen nedbremsning til en chikane, her ramte de en tønde fuld af vand, dette kostede 30 sekunder, og lidt på selvtillids kontoen, modet var der nu skruet lidt ned for.(Foto: Allan POST)

Lyden fra mødet med den blå vandtønde havde heldigvis ikke sat så store spor som det lød, umiddelbart var der ikke sket mere end nogle ridser på bagskærmen og servicefolkene kunne også kun konstatere en lille kosmetisk skade, og måske var baghjulsindstillingen ikke helt mere optimal.

Til de sidste par heat fortsatte den ustabile vejrudsigt, og Lars og Henning fokuserede sig kun om at få nogle kilometer ind under huden, dette gav et slutresultat som samlet 9er og en 4. plads i klassen.(Foto: Allan POST)

Nu skal bilen hjem og laves klar til minirally næste weekend på Fyn, på nogle af de bedste veje til denne disciplin, og hvor samarbejdet mellem Lars og Henning bliver sat på nye prøver, her er noterne det vigtigste redskab til hurtige prøve tider, men de to modne herrer tager opgaven med ro, der skal ikke forceres, men tempoet skal hæves i takt med tiltroen til noterne.(Foto: Allan POST)

Sponsorerne er hele grundlaget for temaets muligheder for deltagelse i den hurtige og flotte Ford Puma, og sponsorgruppen står flot bag dette nystartede men dog rutinerede rallyteam, uden sponsorgruppen, kunne Bjerrum Motorsport ikke udleve drømmene og oplevelserne i rallysportens regi.

Allan POST


Læs mere om:
  • Lars Bjerrum
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: