Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Eurocup

Lasse Sørensen havde hård weekend på Spa

Formula Renault
2.0 Eurocup 

02/06/15 

Formula Renault 2.0 EurocupAnden afdeling af World Series by Renault blev i denne weekend afviklet på den Belgiske bane SPA Francorchamp, med den unge Nordjyde Lasse Sørensen som deltager i Formel Renault 2.0 Eurocuppen.
 

Det var på forhånd forventet at blive et vanskeligt løb for nordjyden, da det er en bane som kræver en del tilvænning. Lørdag blev det til en beskeden placering som nummer sytten ud af de 34 startende biler. Søndag blev tidtagningen desværre spoleret at en del gule flag, og det lykkedes ikke Nordjyden at få en fri omgang, og han blev derfor henvist til en start placering som nummer 25. En lidt svær start placering for den regerende franske Formel 4 mester.

Lasse udtaler; ” Det var mega ærgerlig med de gule flag, vi havde over natten lavet nogle setup ændringer, som virkeligt passede mig fint. At det virkede kunne man se i løbet, hvor jeg nåede at få overhalet elleve konkurrenter, så lidt en skam at jeg ikke startede noget længere oppe. Jeg fik en god start og havde god speed under hele løbet. Det har indtil nu været lidt op ad bakken i år, men jeg håber snart vi kan få det vendt” slutter nordjyden.

Lasse Sørensen er en del af Dansk Automobil Sports Unions Team Danmark elite trup, og netop optaget i Team Danmark som supertalent. Han er regerende Fransk Formel 4 mester. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Økonomisk er han støttet af Saxo Bank, Olie selskabet Total/Elf , Dansk Automobil sports union og Team Danmark. Yderligere er han lillebror til Lotus Formel 1 test og reservekører Marco Sørensen, som ligeledes er Saxo Bank støttet og som i 2015 deltager både i GP2 serien og Lemans serien i Aston Martin.

Team Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  • Spa-Francorchamps
  • 31/05/15 - Spa-Francorchamps - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •