Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Ekstrem hård dag i Zandvoort

12 Hours 
31/05/15 

Team Zest Racecar Engineering startede tidligt efter at have arbejdet på bilen indtil sent fredag aften. Skaden fra fredagen syntes at være lavet indtil man opdagede en revne i tandstangen, og så var det forfra med at arbejde lørdag morgen – det eneste problem var at finde en ny tandstang, men der var et andet team som godt kunne undvære en.
 

Efter ca. 2 timers arbejde lørdag morgen, kunne raceren trille ud til løbet, men desværre bagerst i feltet, og meget langt op til konkurrenterne. Alligevel kæmpede de 3 kørere for at komme frem i feltet. Nanna Gøtsche startede lørdagens kørsel hvor hun kørte rigtig fine tider som 1:56:2 og kom godt igennem feltet, hun blev ramt en enkelt gang af en BMW, men der skete ikke nogen skade. Efter Nanna blev det Gary Coulson som også kørte rigtig fine tider på 1:59, men desværre blev Gary udsat for påkørsler, som heldigvis kunne det laves igen.

Martin Gøtsche overtog efter Gary og Martin kørte også rigtig gode tider på 1:56:0 og fik stille og roligt kørt en masse omgange hjem.

Efter Martin var det igen Nanna og så Gary som skulle slutte løbet, men desværre blev raceren endnu engang ramt, kun 10 minutter før afslutningen, som gjorde at den ikke kunne fortsætte.

Så samlet set et hårdt løb med en masse mekaniske udfordringer, som blev taklet godt af både kørere og mekanikere.

Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  • Zandvoort
  • 30/05/15 - Zandvoort - 12 Hours
  •