Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Citroën DS3 Cup rykker til Rudskogen

Citroen DS3 Cup 
29/05/15 

Citroën DS3 Cup er nu klar til anden afdeling af 2015-sæsonen – denne gang nord for Danmark på den maleriske bane Rudskogen Motorsenter.
 

Den norske bane lægger asfalt til det skandinaviske felt med norske, svenske og danske kørere.

Alle kastes de ud i det fredag, som er tilegnet som testdag for flere klasser, mens det bliver lige på og hårdt lørdag med kvalifikation som første egentlige løbssession i weekenden.


Rasmus Klarskov (#11), Jacob Mathiassen (#10), Jørgen Worthmann og Rune Staudt (#23) er de absolutte favoritter på Rudskogen - kan nordmændene slå dem på hjemmebanen?
(Foto: Michael Ewert)

Flere af de lokale vil have hjemmebanefordel, mens der er pres på de danske kørere i form af især mesterskabsførende Rasmus Klarskov, asfaltbane-rookien Rune Staudt og Jacob Matthiassen, der kommer frisk med en gennemført maraton på cv’et.

Citroën DS3 Cup kører første løb over ni omgange lørdag klokken 14.00, mens andet løb køres samme tid søndag.

Indtil videre kan det blive noget blandede forhold for feltet, da der lørdag er udsigt til regn, mens søndag forhåbentlig bliver solrig.

Insightracing


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 31/05/15 - Rudskogen Motorsenter - Citroen DS3 Cup
  •