Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Træning med Zest Racecar Engineering på Zandvoort.

12 Hours 
29/05/15 

En ”blød” dag på Zandvoort gik i gang kl. 0900 med at de 3 kørere fra Zest Racecar Engineering, Martin Gøtsche, Nanna Gøtsche og Gary Coulson, gik banen rundt – det tog lidt over en time idet alle hjørner og afkroge af banen blev diskuteret igennem mellem kørerne.
 

Efter godkendelse af licenser, bil og udstyr, kunne teamets 3 kørere begynde på deres 2½ times træning, hvor Zeat’en var udstyret med datalogger samt kameraer på pedaler og rat – så efter endt træning blev alle data gennemgået og sat op imod videooptagelserne af kørestilen.


(Foto: Teckart-Racing)


(Foto: Teckart-Racing)

Teamets 3 kørere lå fint samlet inden for få sekunder, men Martin som satte den bedste tid på 1.55 for en omgang som holdt til 2. bedste tid i A5 klassen (biler mellem 3000 og 3500 ccm), så selv om teamet er blevet rykket op med deres 2000 ccm bil i denne større klasse, ser det ud til at de godt kan gøre sig gældende.

TecKart Racing/Zest Racecar Engineering


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  • Zandvoort
  • 30/05/15 - Zandvoort - 12 Hours
  •