Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kvalifikationen svipsede

DTC 
29/05/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEn fejlslagen strategi til tidtagningen, blev årsag til buler og skrammer og et magert resultat for Mikkel C. ved 2. afdeling af DTC-mesterskabet.
 

Mikkel C. fra Slagelse deltog i Pinsen i det stort anlagte ”Classic Race Aarhus”, som blev overværet af mere end 34.000 tilskuere. Løbet bliver hvert år afviklet midt i byen på en midlertidig anlagt bane, omkranset af store ubarmhjertige betonklodser, og bliver med rette benævnt som Danmarks flotte motorløb.

Mikkel C. og hans team ankom til løbet fuld af optimisme, i det han forleden ved 1. afdeling af DTC-mesterskabet på Jyllandsringen, havde kørt sig til en heatsejr og to 3.pladser, og dermed lå på en solid 2. plads i mesterskabet.


(Foto: Torben Holst)

En forkert strategi til tidtagningen, som afgør startplaceringerne, skulle imidlertid vise sig og få fatale følger for weekendens resultat. Resultatet betød at Mikkel C. skulle starte 1. heat fra en plads midt i det 23 bils store felt, og da det både er farligt og vanskeligt at overhale på den smalle bane, var forhåbningerne om en topplacering skrumpet.

Det lykkedes dog for Mikkel C. at avancere til en 8. plads midtvejs i heatet, inden en kollision i et overhalingsforsøg, satte en brat stopper for den videre fremfærd.


(Foto: Motorsporten.dk)

Under starten af heat 3 lykkes det lige akkurat for Mikkel C. at undslippe et mega crash, som ellers får 6 biler til at udgå, – dog ikke uden skader på bilen, som betyder at han kun akkurat kan humpe bilen over målstregen på en pointgivende 11. plads. Kun 11 ud af 23 biler, gennemfører heatet.

Da mange af hans konkurrenter, også får skader på deres biler og må udgå undervejs, er de point, som Mikkel trods alt optjener, vigtige og betyder at han kunne drage mod Slagelse med tilstrækkeligt mange point i kufferten, til at han bevarer en placering i toppen af det samlede mesterskab – nemlig en placering som nummer fire i den samlede stilling.

Der venter nu Mikkel C.’s hårdt prøvede mekanikkerteam et stort arbejde, med at få udskiftet beskadigede dele og få genopbygget en konkurrencedygtig bil igen. Allerede i weekenden 6.-7. juni, køres 3. afdeling af mesterskabet på Padborg Park.

Mikkel C.
Racing Promotion


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •