Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Lasse M. Sørensen satser på sejr i Norge

Yokohama
SuperCup 

29/05/15 
Yokohama

Den unge Hammel-kører vil lære af erfaringerne fra sin Opel-debut
I weekenden er det Norge, som kalder for Lasse M. Sørensen. Teenageren fra Hammel er klar til årets næste udfordring i Yokohama Super Cuppen, hvor han for anden gang i denne sæson skal køre race i sin nye Opel Astra OPC.
 

Lasse M. Sørensen skal for anden gang i denne sæson skal køre race i sin nye Opel Astra OPC.

Og hans målsætning er klar.


Norge er næste stop for Lasse M. Sørensen

”Jeg skulle gerne have en sejr i Norge. Det går jeg efter, og det tror jeg også på, for det er realistisk ud fra det, vi oplevede med bilen på Jyllandsringen,” siger Lasse M. Sørensen, hvis premiereweekend i den nye racerbil bød på flere facetter af det at køre racerløb. Det blev til en sejr i det første løb, men også en del hjemmearbejde.

”Vi har brugt tiden siden Jyllandsringen på at justere på bilen ud fra de data, som vi fik. Vi håber, at vi kan drage fordel af det og bruge det i Norge.”

Det bliver første gang, at Lasse M. Sørensen skal køre med sin nye Opel Astra OPC på en udenlandsk bane, men derfor er Rudskogen alligevel ikke helt nyt territorium for ham.

”Jeg kørte på banen sidste år, hvor jeg gæsteoptrådte i Citroën DS3 Cuppen,” fortæller han. ”Umiddelbart vil jeg tro, at bilen passer rimeligt godt til banen, selv om den måske lige er en kende tung. Den vil nok mangle lidt på tophastigheden i forhold til de andre, men ikke så meget, at det bliver det helt store.”

Lasse M. Sørensen håber ikke blot på et godt norsk løb, men også et løb uden skader. Ugen efter løbet på Rudskogen gælder det nemlig sæsonens næste løb på Padborg Park.

Jan Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse M. Sørensen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 31/05/15 - Rudskogen Motorsenter - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: