Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Henrik Ziegler tilfreds med sine fremskridt

DTC 
28/05/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipHenrik Ziegler kørte stabilt i sin DTC-racer for Team AD-Racing - FLEXLEASE.nu under Classic Car Race i Aarhus. I sidste heat var han dog uheldig og udgik.
 

Henrik Ziegler, der kører for at været med i toppen i Automester Cuppen, havde en løbsweekend i Aarhus med god fart i bilen og selvom han var uheldig i sidste heat, hvor han udgik under starten i karambollage med andre biler, så er han generelt meget tilfreds med resultaterne fra Aarhus.


Henrik Ziegler kunne få point på kontoen og er tilfreds med sine fremskridt bag rattet i DTC-raceren.
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Jeg er meget tilfreds med min weekend. Jeg havde god fart i bilen lige fra første træning. Et godt flow og meget god fart. Desværre fik jeg en dårlig tidskørsel, da jeg aldrig nåede at få et godt clean run,” siger Henrik Ziegler, der er tilfreds med sin 13. og 14. plads i de to heat han gennemførte.

”I 3. heat gik det ikke så godt. Jeg holdt bag Kasper og jeg fik en bedre start end ham. Jeg trak derfor over til højre, hvor der var et hul og jeg kørte frem i det. Jeg blev så ramt bag fra og blev kastet over i venstre side igen, hvor jeg så efterfølgende blev ramt af fem-seks biler. Det var voldsomt, men det så værre ud end det var. Bilen skal have meget ny glasfiber. Men ellers ikke de store skader. Heldigvis,” siger Henrik Ziegler og forklarer:

”Det var lidt af et mirakel at der ikke skete mere. Jeg er træt af at det endte sådant, da jeg havde haft en kanon weekend. Men jeg er dog tilfreds med mine fremskridt”.

Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu


Læs mere om:
  • Henrik Ziegler
  • AD-Racing
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •