Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Topplacering regnede væk

Rally 
27/05/15 

Det var en Jørgen Hansen/Fjenneslev som var lidt mat i blikket, da sidste heat var afviklet til Yokohama Mesterskabs løbet på Avedøre Race Way, hvor han sammen med Winne Hansen/Brønshøj, stillede til start i den brutale Porsche 997 GT3.
 

Prøven og vejret var lige i Jørgens smag da det første heat skulle startes, en prøve hvor Porschen’s kvaliteter passede perfekt, og vejret var køligt MEN tørt, rent guf for Jørgen og Winnie’s chancer i løbet.

Efter 2. heat, hvor kun Steen Andersen i en Mitsubishi Lancer Evo X var en anelse hurtigere, der så det til pausen lyst ud, 2’er både generelt og i klassen, efter pausen kom der dog andre boller på suppen.

Vejret ændrede sig til regn og asfalten blev glat, men Jørgen er en rutineret herre, men allerede i første sving, skete det der ikke måtte ske, en snurretur kostede værdifulde sekunder.

”Man er ikke i mål før man holder i parc farmé efter sidste heat/prøve, og snurre turen føltes langt længere end de cirka 20 sekunder, som det kostede. Gear kassen på Porschen er en avanceret sag, og ikke bare en gammel ZF, som på de gamle Opel’r, hvor man bare kunne hugge den i baggear. Her skal der lidt ro, tid og tålmodighed til, noget man sjældent har i sådan en situation. Det var helt og holdent min egen fejl, Porschen er svært at håndtere i dette vejr og i den situation som vi havde bragt os selv i, der tikkede sekunderne bare i den gale retning, men beviset var soleklart, den andenplads som lå lige til højrebenet, den regnede væk, så intet er givet eller sikkert, før end at man er i mål”, udtaler en skuffet, men fattet, Jørgen Hansen.

Til det sidste heat var det tørret lidt op igen, men gassen var gået lidt af ballonen, men samlet 6er generelt og 4’er i klassen kunne teamet tage sig med hjem, men dette kun en ringe trøst, for det så lyst ud, da himlen var blå.

Allan Post


Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: