Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

En weekend i det gule flags tegn

Legend Car 
26/05/15 

- for Kevin Verner
Weekenden i mellem betonklodserne til Classic Race Aarhus, skulle vise sig en blive en halv-skidt weekend for Kevin og Autoforum Racing Team Silkeborg.
Der blev sat point til i mesterskabsstillingen, men det er dog ikke så slemt.
 

Allerede inden den første træning var det besluttet at Kevin Verner ville passe på bilen og vise agtpågivenhed på den smalle bybane i Århus. Har man bare en lille afkørsel på banen, kan det give store skader på bilen. En skadet bil kan betyde tab af mange points til mesterskabet.

Derfor havde hele teamet aftalt at man skulle holde en smule igen. Det betød en fornuftig tid som nummer otte i kvalifikationen. Det er ikke optimalt men et godt udgangspunkt til starten i første løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Som altid vendes de første tyve i feltet og det betød at Kevin skulle starte som nummer tretten i første løb. I andet sving snurrer nogle konkurrenter rundt foran Kevin. Han når at bremse og undgår at ramme andre biler på banen. Han er til gengæld ’låst’ af de andre biler og kan ikke komme videre. Da det lykkedes for den unge Silkeborg kører at komme afsted igen, er han nede i bunden af feltet.

Nede fra pladsen bagerst i feltet kæmpede Kevin sig frem til en plads som nummer atten. Første løb blev et billede på hvordan resten af weekendens løb ville blive – gule flag og safety car.


(Foto: Motorsporten.dk)

I andet løb skulle Kevin Verner starte som nummer 12. Han kommer rigtig godt fra start og er oppe som nummer seks, men igen snurrer nogle konkurrenter foran Kevin og igen taber han en del pladser. Han formår at kæmpe sig frem gennem feltet og slutter på en flot 11. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens sidste løb var muligheden for at få hentet de sidste points for Kevin. Men da starten går har en konkurrent problemer med sin gearkasse. Det betyder at han spærrer for Kevin. Da Kevin kommer fri og skal til at presse på for at tage placeringer, sker der en ret voldsom afkørsel. Det giver endnu en safety car periode og løbet ender med at blive afsluttet bag safety car.

Det betyder at Kevin Verner slutter som nummer fjorten i det sidste løb. Selv om bilen fungerede som den skulle hele weekenden, så var det en weekend som ikke helt gav så mange points som ARTS teamet og Kevin Verner havde håbet på.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Flere gange blev jeg spærret af nogle konkurrenter og når jeg så kom fri, kunne jeg ikke kæmpe mig frem på grund af de mange gule flag. Det er surt at skulle afgive points på grund af fejl man ikke selv laver, men det har trods alt været en god weekend. Jeg har ikke fået en eneste ridse i bilen og det er ikke så mange points jeg har tabt i den samlede stilling” fortalte en træt, men glad Kevin Verner efter løbsweekenden.

Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner håber på at alle biler og kørere er klar til næste duel på Ring Djursland, så den rigtige kamp kan forsætte på asfalten.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - Legend Car
  •