Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Stor weekend for Classic Race Aarhus - Den største nogensinde

Classic Race
Aarhus 

25/05/15 

Jamen, hvor er det bare stort! Tusind, tusind, tusind tak for i år.
Efter tre døgn med fantastisk underholdning er det slut for nu. Med 33.700 glade begejstrede gæster igennem tælleapparaterne, blev Classic Race Aarhus 2015 det største nogensinde i løbets historie.
 

Racefestivalen udviklede sig over weekenden til en kæmpe folkefest, der i den grad blev hjulpet på vej af vejrguderne og næsten et tusinde frivilliges utrættelige arbejde for at skabe de perfekte rammer om en racefestival, der roligt kan kalde sig den smukkeste i Nordeuropa.

­‐ Jeg vil gerne have lov til at takke de mange fantastiske frivillige mange gange for deres store arbejde, uden dem kunne vi ikke have skabt den her succes. Jeg er glad for endelig, at kunne indfri det løfte, jeg gav Aarhus Kommune, da vi i sin tid vi fik lov at afholde det første løb. Et internationalt arrangement, der kan måle sig med de bedste klassiske løb ude i verden, lød det fra præsident Niels Brøchner da han lukkede festen søndag aften.

Løbet for foden af Marselisborg Slot blev afviklet på et højt sportsligt niveau i alle ti klasser med spektakulær kørsel og masser af drama på banen. Det havde TV2 SPORT åbenbart forudset. De sendte i alt ni timers direkte tv på Danmarks bedste sportskanal. Aldrig før er der sendt så meget direkte tv fra smilets by. Flere end 110 akkrediterede journalister og fotografer fra ind og udland rapporterede fra festlighederne.

Mens der her til aften stadig knokles med at pakke ned på pladsen er arbejdet med at forberede næste års sæson allerede gået i gang . Arrangørerne bag Classic Race Aarhus vil gøre alt for at gentage succesen til næste år, hvor der allerede nu er gjort plads i kalenderen. Så reserver weekenden 27. – 29. maj og lad os sammen skabe endnu en succes.

Alle resultaterne fra løbene kan ses på Raceresult.dk

Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - Legends Car
  •