Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Succesfuld lørdag på Classic Race Aarhus

Classic Race
Aarhus 

23/05/15 

Masser af spændende dramatisk race og publikum i højt humør
Det er vanskeligt, at få armene ned efter en helt igennem perfekt racelørdag. Stort set alt har så at sige klappet perfekt, og meget bedre får man vel ikke et racerløb på denne side af jorden.
 

22.050 gæster har kastet glans over løbet alene i dag, og i alt har har billetsalget på nuværende tidspunkt passeret 33.000 tusinde, hvilket var det antal billetter som Classic Race Aarhus på forhånd havde sat til salg. Så løbet kan allerede nu betegnes som en succes.


(Foto: Torben Hrab)

"Den her lørdag er meget tæt på noget af det bedste, jeg nogensinde har oplevet i mit lange racerliv", lyder det begejstret fra racefestivalens præsident Niels Brøchner der her til aften er vært ved en stor charity dinner, hvor overskuddet går til cancerramte børn.

Hvem ved, måske kan det gå hen og blive endnu bedre i morgen, når søndagens mange afgørende løb bliver kørt. Vi glæder os enormt, og ser frem til at give publikum endnu en sublim oplevelse på Nordeuropas bedste racefestival.

Classic Race Aarhus
www.craa.dk


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - Legend Car
  •