Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Nicki Petersen kører i ring i weekenden

NASCAR 
22/05/15 

I denne weekend er Nicki Petersen tilbage bag rattet i sin NASCAR-racer. Anden afdeling af det europæiske NASCAR-mesterskab køres på den nyanlagte ovalbane i hollandske Venray, og det bliver med det danske racertalent som debutant på den type bane.
 

- Jeg tror at det bliver en utrolig hård weekend i og med at jeg aldrig før har kørt på sådan en bane. Erfarne kørere har fortalt mig at man godt kan risikere lidt køresyge fordi man kun kører rundt i ring, så jeg er lidt spændt på hvordan det skal gå. Jeg har prøvet at træne mig op til det, men det bliver i hvert fald spændende at se!


Nicki Petersen får ovalracing-debut i weekenden
(Foto: GDL Racing)

Hornslet-køreren debuterede i NASCAR Whelen Euro Series i slutningen af april, da klassen kørte på den spanske Valencia-bane. Her indkasserede Nicki en 4. og 5. plads og ligger nu godt med i Rookie-mesterskabet. Forventningerne til den kommende weekend er derimod ikke så høje:

- Umiddelbart tror jeg at jeg er en af de eneste kørere som ikke har erfaring med ovalbaner, så jeg kommer til at skulle lære hurtigt. Det skal nok gå, men at sætte næsen i vejret efter store resultater, tør jeg trods alt ikke. Jeg gør mit bedste og så må vi se hvor lærenem jeg er!

Mens Nicki deltager i NASCAR-mesterskabet på den hollandske ovalbane, bliver der på dansk asfalt kørt en afdeling af DTC-mesterskabet. Nicki og Danpor Motorsport deltager i den danske kongeklasses sidste fire løb i denne sæson, og allerede nu bliver der brugt meget tid på at forberede indsatsen:

- Der er ufatteligt mange ting at tage hånd om i sådan et team, så vi arbejder på højtryk for at være på forkant, både teknisk og i forhold til vores sponsorer og samarbejdspartnere. Det bliver fedt at køre de sidste fire løb, og jeg håber at vi ender med at tage en sejr eller to!

Nicki Petersen / Danpor Motorsport
www.nickip.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  •      D4 Enterprise Solutions