Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen vil vinde Aarhus Classic Race

DTC 
22/05/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNår Classic Race Aarhus danner rammen om sæsonens første byløb i Danish Thundersport Championship, teamer Jan Magnussen op med byggemarkedgiganten BAUHAUS. Teamkammerat Michael Markussen i Chevrolet Camaro #18 er også i topform.
 

Jan Magnussen og byggemarkedgiganten BAUHAUS vil i fælleskab erobre anden afdeling af Danish Thundersport Championship, som afvikles i forbindelse med Classic Race Aarhus den kommende weekend. Mere end 30.000 ventes at besøge den berømte motorsportsfestival.


Jan Magnussen og BAUHAUS vil vinde Aarhus Classic Race
(Foto: Jan Magnussen Racing)

– Classic Race Aarhus er helt klart en af mine favoritter på løbskalenderen, lyder det fra Jan Magnussen.

– Jeg elsker bybaner, fordi de er så udfordrende med deres snævre sving og rå betonvægge. Samtidig er banen i Aarhus en utrolig smuk bane, hvor man både kommer gennem Mindeparken og ned langs strandvejen med de store, flotte villaer.

Jan Magnussen håber på, at han kan gentage de to seneste års succesfulde Aarhus-løb, hvor han både har været hurtigst i tidtagningen og sejret i alle løb.

– Jeg har faktisk aldrig skullet overhalet nogen konkurrenter i Aarhus, og dén tradition vil jeg da forsøge at føre videre i år, lyder det fra racerkøreren med et smil.

Jan Magnussen forventer dog som altid benhård konkurrence fra DTC-feltet, som i år består af kendte, stærke profiler som den forsvarende mester Casper Elgaard, Dennis Lind, Ronnie Bremer og Michael Nykjær.

Derudover præges kampen af mesterskabet også af et væld af unge kometer som Mikkel C. Johansen, Kasper H. Jensen, norske Marius Nakken og ikke mindst Jan Magnussens egen teamkammerat, Michael Markussen.

Sponsoreret af BAUHAUS Danmark
Jan Magnussen er til Classis Race Aarhus sponsoreret af byggemarkedgiganten BAUHAUS, hvilket betyder, at Jan Magnussens Chevrolet Camaro præsenteres i et nyt design med sponsorens karakteristiske røde og hvide farver og kendte logo.

– Vi har igen i år indgået et strategisk samarbejde med Magnussen Racing Experience, som blandt andet byder på spændende oplevelser for vores leverandører og ansatte, lyder det fra indkøbs- og marketingchef hos BAUHAUS Danmark, Kenn Pedersen.

150 BAUHAUS-gæster er således inviteret til racerfest i et stort VIP-telt med udsigt ud over banen, og hvor Jan Magnussen flere gange i løbet af weekenden vil komme forbi og underholde sin sponsor.

Michael Markussen er i topform
Jan Magnussens unge teamkollega, Michael Markussen, er også i topform inden weekendens store DTC-brag i Aarhus, og den 23-årige racerkører har forberedt sig grundigt til den spektakulære bybane.


Michael Markussen er i topform
(Foto: Jan Magnussen Racing)

– Det er jo sæsonens Monaco med masser af glade mennesker, men også en utrolig fed bane, hvor man presser sig selv til grænsen hele tiden, lyder det fra Michael Markussen.

– Jeg håber naturligvis på en rigtig god kvalifikation, så jeg kan komme så langt op foran som muligt. Det er ikke verdens nemmeste sted at overhale, men hvis man kan holde sig udenfor problemer, vil placeringerne næsten komme af sig selv.

Michael Markussen stiller igen til start i sin Chevrolet Camaro med nummer 18 på siden, og den hurtige Kolding-kører er blandt andre sponsoreret af den lokale producent af eksklusive motorcykler, Lauge Jensen.

– Men det bedste ved Aarhus Classic Race bliver uden tvivl de mange tilskuere, som plejer skaber en helt fantastisk stemning, der kan mærkes helt ind i bilen. Det giver virkelig et boost hos os kørere.

Jan Magnussen Racing

OBS! Danish Thundersport Championship transmitteres LIVE på TV 2 SPORT

Tidsplan For DTC Aarhus Classic Race

Fredag 22. maj
16.20 — Træning #1

Lørdag 23. maj
09.00 — Træning #2
12.50 — Kvalifikation
16.10 — Heat #1

Søndag 24. maj
12.50 — Heat #2
15.50 — Finale


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Michael Markussen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •