Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dennis Lind: ”Jeg skal have så mange point som muligt”

DTC 
21/05/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDen førende i AutoMester DTC har en klar strategi for Classic Race Aarhus
Classic Race Aarhus er det næste løb på programmet for kørerne i AutoMester Danish Thundersport Championship. I pinsen mødes Danmarks bedste racerkørere i Aarhus for at køre det første af de to gadeløb, som indgår i årets mesterskab.
 

”Det er et løb, som jeg glæder mig meget til,” siger Dennis Lind, som ikke bare er førende i årets AutoMester DTC-serie, men også 2013-mester.

”Min strategi for weekenden er, at jeg skal have så mange point som muligt. Jeg har rimeligt hul til dem, som kan give den gas på bybanerne, så bare jeg er med i toppen, er det fint for mig.”


Dennis Lind skal forsvare sin føring i AutoMester Danish Thundersport Championship i pinsen
(Foto: CNphoto.dk)

Målsætningen er klar for Dennis Lind. Hans føring i AutoMester DTC skal forsvares.

”Jeg må erkende, at jeg er begyndt at tænke strategisk. Som racerkøer vil jeg altid vinde, men jeg vil hellere tage en anden- eller en tredjeplads i Aarhus frem for at havne i væggen,” siger han,

Dennis Lind fører i kampen om årets AutoMester Danish Thundersport Championship. Han vandt finalen ved premiereweekenden på FDM Jyllandsringen, hvor han også tog en sejr i et kvalifikationsheat. Og så har han kunnet profitere af de uheld, som flere rivaler havde på FDM Jyllandsringen. Men hvad med heldet ved Classic Race Aarhus?

”Held er et bredt ord,” siger 2013-mesteren.

”Jeg ved ikke, hvor meget man kan bruge held til i Århus, men jeg håber på at gennemføre alle racene, men det ville ikke gøre noget, hvis jeg får foræret nogle point som på Jyllandsringen, hvor der holdt fem biler i sandkassen. I Århus holder de nok ikke i sandkassen, men i betonen, så der skal kæmpes for dette her. Men Casper (Dennis Linds teamkammerat, red.) og jeg har også et teammesterskab, hvor vi skal have nogle point på den konto, ligesom Casper også har behov for at score points.”

AutoMester Danish Thundersport Championship
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •