Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Insight Racing over for stor udfordring

Blancpain GT
Endurance Series 

21/05/15 

Insight Racing Denmark startede ud med en femteplads i den stærkt besatte BlancPain Endurance Series. Anden afdeling på Silverstone bliver en større udfordring.
 

Det Hedehusene-baserede racerteam Insight Racing Denmark lagde ud på fornem vis med en femteplads i premieren på Monza, Italien. Nu står teamet over for en stor udfordring, når det i weekenden går løs med anden afdeling af GT-serien på britiske Silverstone.


(Foto: Xynamic Automotive Photography)

Grand Prix-banen lægger asfalt til næste langdistanceløb i den stærkt besatte serie, hvor mere end 60 biler er tilmeldt.

Weekenden lægger som sædvanlig ud med bronze-test lørdag og to træningssessioner lørdag, mens kvalifikation og løbet over tre timer afvikles søndag.

Du kan følge løbet live på nettet søndag fra klokken 13.45 dansk tid på seriens hjemmeside her.

Martin Jensen, teammanager og kører:
“Det bliver en stor udfordring for os i Ferrari at følge op på det gode resultat fra Monza. Ferrari 458 er altid god på Monza, da banens karakteristik passer bilen supergodt. Nu har Ferrarierne så fået et stort vægttillæg på baggrund af resultatet fra første løb, men ironisk nok, så skal vi nu køre på en bane, som aldrig har passet godt til bilen.

Silverstones karakteristik kræver meget af bilens downforce, og der har Ferrarien historisk set ikke været så stærk. Dog passer den tredje bane i kalenderen, Paul Ricard, bedre, så det går nok nogenlunde op i den sidste ende. Men det bliver en stor mundfuld for os i den kommende weekend. Vi har forberedt os godt og ser frem mod weekenden - og håber, at vejret ikke får alt for meget at skulle have sagt.”

Dennis Andersen, kører:
"Jeg håber selvfølgelig, at vi kan bære vores gode speed med til Silverstone - og gerne uden gearkasseproblemer eller lignende (som ramte teamet i træningen på Monza, red.). Det er en bane hvor jeg nok har lidt mere brug for træningen end på Monza.

Noget andet er, at Ferrarien virkede stærk på hjemmebane i Italien, vi må se hvordan Balance of Performance for os i England påvirker os. Ellers håber vi bare på tørvejr og godt ræs!"

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Dennis Andersen
  • Martin Jensen
  • Insight Racing
  • Silverstone
  • 24/05/15 - Silverstone - Blancpain GT Endurance Series
  •