Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Michael Outzen: Spa bliver mit comeback løb

Danish
Supertourisme
Turbo 

20/05/15 

Da JM Racing og Michael Outzen gæstede Ring Djursland den 9-10. maj, var det med store forventninger til den bane, som Michael Outzen tidligere har vundet på i DTC for Chevrolet Motorsport.
Desværre blev det ikke helt til den store gensynsglæde for den smilende fynbo.
 

Michael Outzen satte ellers en fornuftig tid i træningen og alt så godt ud. Tidstagningen bød på den første gang at de unge kører fra JM Racing skulle prøve kræfter med en regnvåd bane. Michael Outzen sikrede sig en plads som nummer 2 lige bag Mikkel Mac, og var derved vider til Superpole som bekendt afvikles søndag.

Søndagen startede med en halv våd bane, men efter kort tid begyndte der at danne sig nogle tørre linjer som heldigvis betød at Superpolen skulle køres i tørvejr.

Det var derfor til stor glæde for teamet at Michael Outzen sikrede sig poleposition med 0.2 sekund foran Johan Jokinen på anden pladsen.

I DST vender man de 8 hurtigste fra Superpole således at hurtigste mand starter nummer 8, nummer 2 starter på startplads nummer 7 og så fremdeles.

Da starten gik var der meget tumult i første sving og Michael formåede ikke at udnytte starten til sin fordel. Det betød at Michael Outzen røg helt ned som nummer 10. Herefter var det åbenlyst at der skulle indhentes en del placeringer og efter et hårdt løb sluttede Michael som nummer 3 hvilket efter omstændighederne var godkendt.

Andet heat var atter en gang omvendt rækkefølge af heat 1 som betød en start plads som nummer 6. Et ganske fint udgangspunkt for at sigte efter en sejr, men starten blev frigivet meget tidligt, hvilket betød at hastigheden ind i sving 1 var meget høj.

En uheldig Christian Siepmann spandt og på mirakuløsvis undslap 3 kørere forbi uden skader med desværre fortsatte det ikke på den måde. Michael Outzen kunne ikke nå at ændre sin bane og ramte Christian. Uheldigvis ramte Perfection Racings Emil Andersen også ind i Michael. Emil blev der efter ramt af den anden JM Racing bil, Kevin Rossel, og skubbede Emils bil op over den gul/grå JM Racing bil med Michael Outzen bag rattet. Efter at bilerne var trukket fra hinanden var det tydeligt, at Michael Outzen bil havde fået de hårdeste slag og var ikke til at bygge op igen til løb 2 og 3. Michael Outzen mistede derfor føringen i mesterskabet.

Efter løbet blev Michael Outzen tilset af lægen som konstateret en foretrukket muskel i nakken, men ellers var fynboen i god behold.

JM Racing dygtige mandskab går nu og genopbygger den meget medtaget BMW, men alle er fortrøstningsfulde.

”Jeg er sikker på bilen bliver klar og bedre end nogensinde. Drengene knokler og knokler, de fortjener virkelig en sejr! Spa bliver mit comeback løb. Et løb som vi sætter alt ind for at vinde”, forklarede Michael Outzen

Næste løb afvikles den. 6-7 juni på Spa

En teaser fra løbet kan ses her:
https://vimeo.com/127813623

Danish Super Tourisme - 2 afd. fra Ring Djursland kan du se på TV på bla. følgende tidspunkter:
Fredag den 15/5 kl. 00:00 (midnat) på TV3 Sport 1.
Lørdag den 1...6/5 kl. 16:00 på TV3 Sport 2
Fredag den 22/5 kl. 10:45 på TV3 Sport 1
TV2/Nord og TV Syd sender programmet en uge forskudt.
Check evt. selv de nøjagtige sendetider på deres programoversigter.
Vi tager forbehold for programændringer eller aflysninger.

Billede serie af uheldet kan ses her:
facebook.com/lars.l.pedersen.1/media_set?set=a.10207232285392390.1073741842.1441490909

Michael Outzen Racing


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Ring Djursland
  • 10/05/15 - Ring Djursland - Danish Supertourisme Turbo
  •