Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

AD-Racing: Vi vil vinde terræn

DTC 
19/05/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipÅrets første afdeling var en succes for Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu. Teamets tre kørere Kasper H. Jensen, Lars Mogensen og Henrik Ziegler ser frem til at hente point ved næste DTC afdeling i weekenden på gadebanen til Classic Car Race i Aarhus.
 

Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu kunne som debutanter i DTC-serien være mere end tilfredse med resultaterne efter den første afdeling på FDM Jyllandsringen. Kasper H. Jensen er nr. 4 i DTC-mesterskabet, mens Lars Mogensen ligger nr. 15 og Henrik Ziegler er nr. 21. Begge ligger godt med i feltet der kører om Automester Cuppen.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Der skal hentes flere point i den kommende afdeling, hvor man ikke kører på en permanent bane, men på vejene omkring Mindelunden i Aarhus. Kasper H. Jensen ser frem til at forsvare sin fjerdeplads i mesterskabet og køre på den samme bane, hvor han sidste år, i en Legend Car, vandt løbet og satte ny banerekord.

”Jeg har haft gode minder på banen i Århus og det håber jeg, at jeg får igen. Jeg tror, at der vil blive kørt med respekt men stadig ikke givet ved dørene. Jeg ser det som en spændende udfordring, da jeg nu skal køre på banen i en noget større og stærkere bil end sidste år. Mit mål for weekenden er, at score så mange point som overhovedet muligt, og samtidig komme hjem med en bil i et stykke,” siger Kasper H. Jensen, der privat bor i Aarhus og dermed kommer til at køre på hjemmebane i sin DTC med nr. 6 på siden.


Kasper H. Jensen
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Kører efter point
Lars Mogensen, bil nr. 12, Silkeborg, kører også for at få flere point og efter sejr i Automester Cuppen. Efter første afdeling ligger han nummer to i den samlede stilling. Han kender også banen i Aarhus fra Legend Car-serien, hvor han sluttede nummer otte sidste år. Banen er dog en større udfordring end Jyllandsringen.

”Jeg vil være lidt afventende og se hvordan det hele udvikler sig,” siger Lars Mogensen og forklarer:
”Jeg vil køre så mange point hjem som muligt både i den samlede stilling, men flest point i Automester Cuppen som er mit primære mål. Jeg vil også meget gerne have en hel bil med hjem. Betonklodserne rundt om banen i Aarhus laver rigtig meget skade, hvis man rammer dem. Vi har nemlig kun 14 dage til reparationer inden vi skal køre på Padborg Park.”


Lars Mogensen
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Top-tre er målet
Også Henrik Ziegler i bil nr. 88, der har erfaring fra DTC sidste år, kører efter en top-tre placering i Automester Cuppen. Han kender allerede banen i Aarhus fra sidste år og kan mærke, at han bliver bedre løb for løb.

”Mit niveau er blevet bedre fra gang til gang, men jeg er ikke så langt fremme i feltet som jeg gerne vil være,” siger Henrik Ziegler, der til daglig bor og arbejder i Singapore.

”Jeg må erkende at jeg får for få kilometer i bilen. Det er lidt svært, når jeg bor 10.000 kilometer væk, så der er ikke så meget mulighed for træning. Men mit mål er stadig en top-tre i cuppen”, siger han.


Henrik Ziegler
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Team AD-Racing – FLEXLEASE.nu
www.ad-racing.dk
Jakob Schultz


Læs mere om:
  • Henrik Ziegler
  • Kasper H. Jensen
  • Lars Mogensen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •