Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Pirelli World Challenge

Kan Johan Schwartz toppe sit hattrick?

World Challenge 
15/05/15 

Ved sæsonens første deltagelse ved World Challenge løbene på Circuit of The Americas, vandt danske Johan Schwartz alt hvad der kunne vindes i TCB klassen. Denne weekend deltager han ved løbene i Canada, på Mosport.
 

"Vi kommer til Canada med tre sejre i bagagen, fra løbene på Circuit of The Americas, og ser frem til udfordringerne i Canada. TCB er den eneste klasse i World Challenge der tildeler success-ballast når man vinder. Jeg kører lige nu rundt med 121 pund ekstra ballast på bilen, udover de 25 pund vægt som serien kræver at min Chevy Sonic skal køre med. Og så er der forøvrigt også lige sat en begrænser på luftindtaget", siger Johan Schwartz forud for løbene.

"Så min største udfordring bliver, ikke at overbelaste dækkene, når vi har mulighed for at køre fuldt ud, og under acceleration, på grund af den ekstra vægt."

Skulle du have misset Johans redning på den våde bane ved sidste løb, kan du se den her:


Læs mere om:
  • Johan Schwartz
  • Mosport Park
  • 17/05/15 - Mosport Park - World Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS