Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Frederik Schandorff bliver ny mand i DTC

DTC 
14/05/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDanmarksmesteren i Formel Ford debuterer ved Classic Race Aarhus
Endnu et af tidens store talenter i dansk bilsport tager nu skiftet til AutoMester Danish Thundersport Championship.
Det er Frederik Schandorff, Rønde, der med virkning fra pinsens Classic Race Aarhus vil være at finde i det store felt.
 

”Jeg glæder mig meget til at køre mod Jan Magnussen. Ham har jeg brugt som coach, så det er ham, jeg ser mest frem til at skulle dyste med,” siger Frederik Schandorff.

Djurslændingen bliver med sine 18 år en af de yngste i feltet. Men han er bestemt ikke en af de mindst rutinerede. I 2012 vandt han Danmarksmesterskabet i den internationale KF2-klasse, og sidste år gentog han præstationen i talentklassen Formel Ford.


Næste udfordring for Frederik Schandorff bliver AutoMester DTC, hvor han debuterer ved Classic Race Aarhus
(Foto: VW Motorsport)

”Der er ikke så meget mere at komme efter der, for jeg kan jo ikke vinde mere end det, jeg gjorde sidste år, og det er også derfor, at jeg har valgt at prøve noget nyt,” siger Frederik Schandorff om sit skifte til AutoMester DTC og en Dodge Challenger – en bil, som han foreløbig har haft en enkelt testdag med.

”Man skal lige vænne sig til, at man ikke kan se hjulene længere, men der er også andet, man lige skal lære,” siger han. ”Det er en noget større bil end det, jeg er vant til. Den er tungere, og man skal bremse før med den, men den kører stærkere end det, jeg har været vant til. Jeg havde en god testdag med bilen og fik lært den mere at kende end jeg havde regnet med.”

Inden sin DTC-debut ved Classic Race Aarhus den 22.-24. maj er der dog en hel del ting, som Frederik Schandorff og hans team, CF Racing, skal nå.

”Vi skal bl.a. have bilen opdateret, så vi bliver klar til Classic Race Aarhus,” siger teenageren, som dog ikke er uvant med bybaner. I 2014 kørte han f.eks. Volkswagen Scirocco Cup på Norisring i Tyskland.

AutoMester Danish Thundersport Championship
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •