Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Rigtig god sæson start for Kevin Verner

Legend Car 
13/05/15 

Efter et par træningsløb ved OK Mobil 1 Padborg Open var det alvor i weekenden. På Ring Djursland skulle der køres første afdeling af OK Mobil 1 Legend Cup. Det skulle vise sig at blive en god weekend for Kevin Verner
 

Efter en morgentræning var alle 37 biler klar til at køre kvalifikationen. Her viste det sig at det setup man havde valgt ikke passede helt til bilen og Kevin sluttede som nummer tolv.


Kvalifikationen gik ikke som håbet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Inden første løb ændrede ARTS mekanikerne lidt på bilen og det skulle vise sig at virke. Fra startplacering nummer ni i den omvendte startgrid tog tingene fart.
Teamet havde ramt det helt rigtige setup. Med hjælp fra et lille uheld foran i feltet og en rigtig godt kørende bil, kæmpede Kevin Verner sig helt frem. Han sluttede løbet som nummer et.


I første løb kæmpede Kevin sig op i feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

I løb to startede den unge kører som nummer tre og efter en hård kamp foran i feltet, sluttede han som nummer to. Derudover havde han fået sat klassens banerekord på Ring Djursland.

I løb tre skulle Kevin starte i Pole position. Han vidste godt at de andre hurtige kører i feltet ville presse på lige fra starten.

”Jeg holdt Kenneth Jensen i de første ni omgange. Men så smuttede han forbi mig. Vi havde en rigtig herrekamp i det løb og det var vildt sjovt. Vi holdt begge hårdt på men kørte fair.” fortæller en glad Kevin Verner.


Så tæt var kampen før Kevin blev overhalet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det blev til endnu en andenplads i dagens sidste løb. Der blev også sat endnu en banerekord i klassen. Kevin kørte den bedste omgang på 57,083 sekund. Det er en gennemsnitlig hastighed på hele 110 kilometer i timen.

Kevin vil gerne takker sine to mekanikere Lasse og Jan samt resten af teamet, for deres arbejde i weekenden.


Jan og Lasse holder øje med uheld og gule flag, så de kan advare Kevin i god tid.
(Foto: Motorsporten.dk)

"De har været en kæmpe hjælp i weekenden og holdt bilen tip top, så jeg bare skulle koncentrere mig om at køre." slutter Kevin.

Kevin Verner fører OK Mobil 1 Legend Cup mesterskabet efter første afdeling. Næste udfordring bliver ved Classic Race Aarhus, hvor mesterskabet skal forsvares.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 10/05/15 - Ring Djursland - Legend Car
  •