Supertourisme
Turbo

13/05/15

Så kom løbet denne gang på Ring Djursland
Der er sket rigtig mange ting siden vi har været i Padborg til løb. Vi har fået Ole sammen med en motorsports-coach, Tommy Schröter, der nu vil give Ole nogle redskaber til at bevare roen og overblikket.

Allerede bare efter den første coaching på et par timer, som de havde sammen torsdag inden løbet, gav det en helt masse, og derefter flere samtaler i løbet af løbsweekenden. Så hele teamet og Ole forsætter samarbejdet med Tommy Schröter.

Vi har samtidigt fået lidt mere ro i teamet - fundet nogle flere rare mennesker med godt humor, som er os meget behjælpelige med opsætning og kørsel.

Ole har deltaget i den første afdeling af JFM i KF i Gokart, søndag d. 3 maj, for at træne lidt ekstra - Gokart giver styrke. I øvrigt et løb han vandt (selv om han var 20 kg. for tung).

På Ring Djursland startede vi lørdag morgen med træning og Ole var straks helt op i tempo, og overraskede nok mange af kørerne ved at være den hurtigste.

Senere samme dag skulle vi køre tidskørsel. Det var i regnvejr. Der lå Ole hele tiden mellem første og anden pladsen. Han fik så besked på at slappe af de sidste 5 min, hvor banen blev bedre. Det resulterede i en P4 i tidtagning, hvilket naturligvis er godkendt.

Ole Petersen

Ved Super pole søndag blev Ole P5.

1. heat gik knap så godt, da en påkørsel fra en anden kører resulterede i sammenklemt udstødning, så trækkraften helt forsvandt.
Så der blev Ole P8.

2. heat blev lidt kaotisk, da 4 kørere kørte sammen lige efter starten, hvor Ole ellers var kommet godt afsted som etter med et stort forspring.
Det blev indsat safety car, og den kørte de bagefter over halvdelen af løbet, inden de var klar til at give løbet fri igen.
Der blev presset noget på bagfra, men Ole holdt overblikket og vandt heatet.

3. heat (Finalen) startede Ole fra 2. position, men en tyv start betød desværre at han fik en strafbane, så han røg ned på en 4. plads, og trods han havde speeden og var klart hurtigere end nr. 3, nåede han desværre aldrig der op.

Han er nu rykket fra en 14. plads i mesterskabet til en 6. plads, og var den 3. mest point-scorende i weekenden.

Næste løb er på Spa banen i Belgien d. 6.-7. juni.