Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Thorkild Thyrring bliver VIP-gæstekører til Classic Race Aarhus i Youngtimerklassen

Classic Race
Aarhus 

13/05/15 

Det er med glæde at Youngtimerklassens kørerforening efter længere tids arbejde på sagen, kan annoncere, at den tidligere verdensmester Thorkild Thyrring har indvilliget i at være gæstekører i Youngtimerklassen til Classic Race Aarhus! Thorkild Thyrring stiller op i en Skoda Octavia 1,8 Turbo i klasse 2 og deltager i alle weekendens løb til Danmarks, uden sammenligning, største motorsportsevent.
 

”Thorkild er foruden en født showmand også stadig en formidabel racerkører og vi glæder os alle til at dyste mod ham, så forvent benhårdt ræs og måske lidt bukket blik”, udtaler formanden for Youngtimer kørerforeningen Kenneth Løndal.


Det bliver i denne bil Thorkild Thyrring skal deltage ved Classic Race Aarhus
(Foto: Motorsporten.sk)

Thorkild Thyrring har et hav af mesterskaber og vundne løb på CV’et og står derudover bag den Internationale Racing Festival, der siden sin start har indkørt omkring 20 millioner kr. til bl.a. Dansk Røde Kors. I løbsweekenden skal Thorkild køre en Skoda Octavia 1,8 Turbo i klasse 2. Racerbilen er venligst sponsoreret af ”Graabæk Racecars” og ”HVAC Engineering A/S”.

Motorsportsklassen ”Youngtimer” (www.ytcc.dk) består af minimum 15 år gamle biler og er en af Danmarks største og hurtigst voksende motorsportsklasser. Reglementet er relativt frit og hovedsageligt baseret på en grænse i vægt/effektforhold med klasse 1 på 4,4kg/hk, 6,4kg/hk i klasse 2 og 7,4kg/hk i klasse 3. Dette giver grobund for at folk kan opgradere deres ungdomsdrømmebil og deltage i rigtig motorsport uden de store omkostninger.

Det er derfor også den klasse, der byder på den største variation i bilmærker, omend et vist mærke fra det sydtyske er overrepræsenteret.

Morten Straarup
YTTC.dk


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 24/05/15 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •