Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Tiago Monteiro skal køre for ByKOLLES Racing

FIA WEC 
13/05/15 

World Endurance ChampionshipNår Le Mans løbet sættes igang om en månedstid, så er der en tidligere Formel 1 kører og nuværende WTCC kører med hos ByKOLLES Racing.
Det er Tiago Monteiro der får jobbet som den tredje kører i teamet til Le Mans sammen med Simon Trummer og Pierre Kaffer der normalt kører bilen.
 

Tiago Monteiro er blevet udpeget til at være den tredje kører i ByKOLLES Racing bilen, når 24 timers løbet på Le Mans skal køres. De vanlige kørere, Simon Trummer og Pierre Kaffer, får der en kører som har prøvet flere forskellige klasser og som stadig får kørt masser af racekilometer. Tiago Monteiro er tidligere Formel 1 kører, men har i de seneste efterhånden mange år kørt i WTCC serien.


(Foto: ByKOLLES Racing)

Det er dog ikke første gang at Tiago Monteiro skal køre Le Mans løbet. Det bliver hans tredje besøg på banen. Første gang var i 2009 hvor han kørte for Team Oreca Matmut - AIM. Anden gang var i 2011 han kørte for Oak Racing i en af teamets Oak Pescarolo racere.


Tiago Monteiro
(Foto: WTCC)

Man kan gisne om hvor godt det vil gå for bilen. Den tidligere Lotus T120 har ikke just brilleret i WEC sæson hidtil, men ifølge teamet, er der masser af arbejde i gang med og på raceren. Teamet henviser til at man har adskillige opdateringer klar til bilen. Første chance for at få dem afprøvet på Le Mans er ved testen sidst i denne måned.

Desuden siger teamet at man er glad for at få en erfaren og aktiv kører i bilen. En som også har erfaring fra Le Mans.

Dons

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 14/06/15 - Le Mans - FIA WEC - FIA VM
  •