Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Sprint Series

Team Fjordbach scorer andenplads i Silver Cup på Brands Hatch

Blancpain GT
Sprint Series 

12/05/15 

Teamet der består af brødrene Thomas og Anders Fjordbach, indkasserede vigtige point i kampen om Silver Cup, ved sæsonens andet løb i Blancpain Sprint Series, der bestod af en tur til Brands Hatch i det sydøstlige England. Banen har to mulige konfigurationer, kaldet Indy og GP, hvor Blancpain benyttede den længste på 3.916 meter.
 

Fjordbach brødrene ankom til den britiske bane, med en føring i Silver Cup klassen, efter en sejr i den indledende runde på Nogaro for en måned siden. Thomas Fjordbach sagde før weekenden:
"Efter det første løb i Frankrig, kunne vi konstatere at niveau i mesterskabet ligger meget højt. Løbene er intense, så det skal nok blive udfordrende og spændende."

Lørdag blev den frie træning og kvalifikation afviklet, hvor Anders og Thomas Fjordbach arbejde på set up og på indlæring af banen, da det var første gang de skulle køre her. De sluttede dagen med masser af fremgang og vigtige data til løbet den næste dag.

Søndag var der både kvalifikations- og hoved-løb. Teamets Audi R8 LMS Ultra med startnummer 74, startede energisk på hoved-løbet, med en føring i Silver Cup, og fandt et godt tempo. Efter den første halvdel af løbet, foretog de deres pitstop efter 27 minutters kørsel. Den anden halvdel af løbet var fuld af små kampe for de Aalborgensiske kørere, som sluttede løbet med en position lige efter Bentley'en med vinderne af Silver Cup, Lombard og Szymkowiak.

Thomas Fjordbach opsummerede efter løbet:
"Vi fik en masse erfaringer i løbet af weekenden. Vi har aldrig kørt her på brands Hatch, hvilket var et ekstra handicap for teamet, så vi havde to travle dage, både på og udenfor banen. Vi fik forbedret en del punkter, og man kan være helt sikker på at vi fortsætter kampen ved næste runde."

Anders Fjordbach fortsætter:
"Vi gjorde vores bedste hele weekenden, men desværre havde vi brug for lidt ekstra held i dagens hovedløb, for at komme højere op i den samlede stilling. Om to uger besøger vi Silverstone til næste runde i Blancpain Endurance mesterskabet, og vi vil arbejde hårdt på at være klar på start-linjen i den bedste form, og parat til at yde det bedste på banen."

Den næste løbs-deltagelse for High Class Racing, bliver den 16. og 17. maj, hvor Anders Fjordbach stiller op ved 24-timers løbet på Nürburgring, mens Thomas Fjordbach deltager ved anden runde af Audi R8 LMS Cup Asia i Yeongam, Korea.

High Class Racing


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Thomas Fjordbach
  • High Class Racing
  • Brands Hatch
  • 10/05/15 - Brands Hatch - Blancpain GT Sprint Series
  •