Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

TCR Series

Nicki Thiim skal forstærke Team Engstler i Portimão

TCR Series 
08/05/15 

Det var med meget kort varsel at Nicki Thiim blev kaldt til Portugal, for at deltage i weekendens TCR-series løb på Autódromo Internacional Algarve i Portimão. Nicki Thiim skal køre med Audi TT #3 for Liqui Moly Team Engstler.
 

Team Engstler har ved de sidste TCR-løb deltaget med 3 biler: 2 Audi TT og en Seat Leon, hvor den ene Audi TT køres fast af Franz Engstler. Ved de sidste løbs-weekender i TCR har Team Engstler deltaget med 2 Audi TT, kørt at Franz Engstler og Mikhail Grachev, samt en Seat Leon kørt af Lorenzo Veglia.

På Portimão deltager Franz Engstler ikke. I stedet stiller Team Engstler op med to stærke afløsere, i hver sin Audi TT, mens Mikhail Grachev skal køre Seat Leon. Forstærkningen er hentet fra et andet tysk Audi Team, Christian Abt Racing, hvorfra de har hentet Kelvin Van der Linde og Nicki Thiim, som begge deltager i ADAC GT Masters for Abt, som kørere i hver sin Audi R8 LMS.


Franz Engstler
(Foto: TCR International Series)

Franz Engstler har tidligere udtalt at en Audi TT ikke passer specielt godt til TCR-series, og det var da heller ikke meningen at de ville stille op med deres Audi TT. Deres oprindelige plan var at deltage med VW Golf, men de blev ikke færdig med bilerne til sæson-start, og valgte i stedet at starte med Seat Leon, og forventer at skifte til VW Golf senere på året. Som supplement fik de lov at stille til start med Audi TT, og fik autorisation til det, efter en performance test hvor TT'erne viste at de passede på det tekniske reglement - lige bortset fra karosseriet, hvilket de fik dispensation for.

Men når de nu er der, kan de lige så godt få det bedste ud af det. Og det kan vi så håbe de får den kommende weekend, men Nicki Thiim på start-listen.

MRR

Læs mere om:
  • Portimão
  • 10/05/15 - Portimão - TCR Series
  •